Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

espen88

Medlem
 • Innholdsteller

  507
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om espen88

 • Rang
  Gitarrocker
 1. Når det gjelder sjangerrepresentasjon, så er stemmegiverene valgt ved å telle antall norske plater som gis ut årlig. Dvs at hvis feks. 9% av platene som gis ut årlig er jazz, så er 9% av stemmegiverene jazzartister. En stor svakhet ved listen, slik jeg ser det, er at stemmegiverene kunne stemme på sine egne plater. Sivert Høyem hadde feks. Madrugadas debut-plate som førsteplass på sin liste, og Jan Bang hadde 3 plater på sin topp 10, som han medvirket på, selv. Dette gjør det veldig lett for stemmegiverene å pushe egne agendaer, heller enn å være objektive.
 2. Takk for det! Har dere noe på myspace eller noe det går an å høre på?
 3. Hvorfor er det annerledes å kaste grus i asfalten, og å slå på et skinn med en trommestikke? Eneste forskjellen er hva vi er vandt til. Hvis noen sa til meg at "Pink Floyd er ikke musikk", da ville hvertfall ikke jeg godtatt det som en subjektiv oppfatning, men jeg ville tenkt at "denne personen tar rett og slett feil"
 4. Helt enig med dette, men jeg sliter med å skjønne hvordan noen kunne argumentert for at feks Stian Westerhus eller Derek Bailey (eller hva det måtte være av sær musikk) ikke er musikk. Det er derfor jeg sliter med å skjønne hvordan det er subjektivt...
 5. Da spør jeg, hvis en person som kun hadde hørt feks. klassisk musikk, og aldri noe annet, hørt feks. Pantera, og sa at "dette er ikke musikk". Ville man da tenkt "jeg kan ikke argumentere mot det, fordi det er subjektivt", eller ville man tenkt "det er ganske enkelt helt feil"?
 6. Det at det er en dårlig, eller veldig enkel skulptur, gjør jo ikke at det ikke er en skulptur. Jeg mener absolutt at hvis du lager noe og kaller det en skultur, så er det det, uansett. Spørsmålet om kvaliteten blir en annen greie.
 7. Jeg mener egentlig at hensikten har alt å si. Hvis jeg lager lyd med den hensikt at det skal være musikk, så mener jeg at det ikke finnes noen argumenter (uansett hvordan det høres ut) for at det "ikke er musikk", uansett hvor mange som ikke får noe musikalsk ut av det. Veldig spennende debatt, forøvrig!
 8. Slik jeg tenker det, hvis lyd blir produsert/reprodusert med den hensikt at det skal være musikk, så er det musikk. Tar gjerne imot innspill, hvis noen føler den "definisjonen" er svak eller feil! En populær definisjon av musikk er "organisert støy/lyd", men i så fall er jo all lyd som er organisert(som taler, dialog i filmer, piping i lyskryss osv), musikk. Så jeg føler den definisjonen blir litt svak.
 9. Sært, men ekstremt kult. Jeg tok forøvrig gitartimer av han i fjor. Også litt skamløs selvpromotering, her. Fra en konsert jeg spilte tidligere i år
 10. Taptempo-funksjonen på DD 6 og 7 er forferdelig upraktisk. Jeg ville anbefalt Line 6 Echo Park. Den låter knall, og har en veldig praktisk og fin taptempoløsning!
 11. Jeg liker Sudoku av Sharp 9 veldig godt. Birth Of The Cool med Miles Davis er også ganske bra. Hvis du liker Jaga Jazzist, sjekk ut soloplatene til Lars Horntveth, også!
 12. Jon Herrington var ikke med på originalen...
 13. Støtter meg til Staffan W Olsson (jazztingene) og Gunnar A Berg. www.myspace.com/gunnarandreasberg - Sjekk In Cuba, fantastisk låt, med fantastisk gitarspill!
 14. Noen som vet om Ringo fant på trommedelene sine selv? Jeg har lurt på dette ganske lenge...
 15. Avhenger kraftig av hvilken periode du snakker om. I den senere tiden (spesielt etter Brian Epsteins død) tok Mccartney på mange måter over roret til bandet, og ble en mye mer aktiv "leder" i bandet enn de andre.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.