Web Analytics
Jump to content

Ditt favoritt-platecover.


Gersen
 Share

Recommended Posts

Her kan du poste dine favoritt-platecover. Fant ingen tråd om dette her fra før, så tenkte det kunne vært artig å lage en. Kommer sjelden på morsomme, kreative, pene, eller snåle platecovere, eller platecovere som fenger generellt, så det kan bli morsomt å se hvordan dette kan gå.

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 49
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Liker veldig godt coveret til King Crimson - In The Court of The Crimson King.

courtxo5.jpg

Og selvfølgelig The Velvet Underground And Nico.

thevelvetundergroundthezc6.jpg

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Kent.dujagdoden.albumart.gif

Kent, "Du Och Jag Döden"

The_mars_volta-de_loused_in_the_comatorium-2003-cover.jpeg

The Mars Volta, "De-loused in the Comatorium"

Múm_Summer_Make_Good.jpg

Múm, "Summer Make Good"

Welcome_To_The_Monkey_House.jpg

Dandy Warhols, "Welcome to the Monkey House"

Cure33.jpg

The Cure, "The Cure"

Blood_brothers_-_crimes.jpg

Blood Brothers, "Crimes"

Edited by Myú
Link to comment
Share on other sites

Her er en liten smakebit fra et av de beste fra min samling.

lateralus.jpg

TOOL's Lateralus er et lite kunstverk i seg selv. Den noe spirituelle kunstneren

Alex Grey har tegnet coveret som består av seks lag som hvert i seg selv er et bilde. Bildet du ser her er alle seks lagene i hverandre.

Linker til lagene der man kan se på hvert enkelt lag:

Lag 1

Lag 2

Lag 3

Lag 4

Lag 5

Lag 6

Her er det mer enn nok å kose seg med av god coverart... ;)

Kan legge til at coveret til 10.000 days også er ganske så enestående...

M

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Må innrømme at det har blitt noen flere Harley Benton siden åpningsinnlegget i denne tråden. Geniale gitarer å lære seg båndsliping og oppsett på, ikke så veldig stor risiko om noe skulle gå galt. Og man kan faktisk ha flaks å ende opp med et knallbra instrument etter litt jobb -  de fleste er ikke klare for bruk ut av esken. Paradoksalt nok er de dyreste jeg har kjøpt også de som kom mest uferdige. En Fusion II var ikke mulig å justere opp pga flere veldig ujevne bånd. Fikk tilbake en femhundrelapp og la ned litt arbeid på hals/bånd, og nå har den  veldig lav action uten noen problemer. Holder på med en SC550 II nå og her var første stopp å ta ut oversadelen, renske opp og montere den skikkelig. Noen fryktelig høye bånd, og har prøvd å justere halsen rett for å planslipe båndene men den er rett og slett litt s-formet når den rettes ut. Får bare slipe i vei og se hvor det bærer, kan vel kompensere mye med høyden på båndene tenker jeg. Målet er lav action og bittelitt relief, og jeg tror S-formen forsvinner da. Den låter ihvertfall overraskende bra, disse Tesla-pickup`ene er ikke til å kimse av. Med 5 HB-gitarer og en bass i samlingen tenker jeg det holder med det merket. Nå tør jeg ta for meg dyrere instrumenter om det skulle bli nødvendig   Sikler  på Solar, spesielt  A1.6FRC. Har ikke noe med floyd og aktiv elektronikk i samlingen, så det må bli neste. Kommer til å prøve å unngå å kjøpe gitarer uten rustfri bånd i fremtiden og Solar kommer med det. Alternativt må jeg lære meg å skifte bånd. Har jo noen HB med nikkelbånd jeg kan øve meg på  
  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.