Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Myú

Medlem
 • Innholdsteller

  327
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Myú

 • Rang
  Gitarrocker

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. hahahaha jeg er enig. men når i all verden ble det "kult" å like dream theater? og haha, hvorfor i helvete ikke tørre å si at man misliker noe? tråd=lulz.
 2. dream theater er noe av den verste musikken som er laget. alle som liker det har dårlig smak. there, i said it. lol.
 3. god trommis og det siste minuttet på Let it Go var ganske fett.
 4. Originalt . Fett å høre "Day of the Rotten" igjen . Liker måten introen (refrengriffet) flower inn i "verset" på, en kontrast som minner om overgangen i "This Apparatus Must Be Unearthed" av The Mars Volta. Litt for dystre låttitler, men whatever.
 5. Myú

  Bandnavn

  Øh, han heter faktisk E. G. Vesel / I. M. Weasel. Yowsh, visste du ikke det?
 6. Hehe, jaha. Ja, dette er "Spandex", samme band som "herpa en av tidenes beste låter" for et par måneder siden. Når jeg forresten hører på det igjen, innser jeg at dette faktisk ER ganske utight, at trommene er weirde, etc. Takk.
 7. hehe. litt ujevnt, ja, enkelte steder...
 8. Hey, dette er et liveopptak jeg og bandet gjorde for fun. Ønsker tilbakemeldinger! Sjekk vår lille "wanna-be-official-band" hjemme side i signaturen.
 9. vet, mange band mikser over en/flere ekstragitarer når de spiller inn en låt, og når de spiller live må de enten spille uten ekstra-gitaren, ellers så må de leie en gitarist, men med 3 offisielle gitarister på scenen kan det bli veldig fett.
 10. 3 gitarister er jævli fett da. Bare spør om å bli med uten å erstatte noen som helst, kanskje du da vil motivere gitaristen til å bli bedre.
 11. Myú

  Bandnavn

  tema/stil er jo noe dere selv må bestemme?
 12. Kjøp/lån en bok, fint om en CD er medfølgende. Musikkbøker finner du på biblioteket. Kan jo kjøpe en hvis du føler for å eie en egen bok. Anyway, hør på musikk og fokusér på beaten mens du hører. Hør mye på musikk, helst mye forskjellig, og spill gjerne lufttrommer eller feel beaten på andre måter (slå på lårene, etc.). Om det er noe du sliter med, aldri gi opp. Ta sjanser, prøv deg på hva du enn vil, failer du, fortsett og øv. Nå sier du at du alltid har hatt lyst til å spille trommer, which means at du har en veldig stor interesse for det, og det er et stort pluss. Nå, begynn med enkle be
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.