Web Analytics
Jump to content

Marshall Forsterker


Ibanez90
 Share

Recommended Posts

Nei den ampen låter ikke veldig bra. Ikke la Marshall navnet lure deg. Marshall lager mange kongeamper, men den der suger no så inni ........!

Legg i ett par hundringser til å få feks en Peavey valveking combo. En av de nye epiphone forsterkerene er også meget godt omtalt. Og de koster en knapp og ett glansbilde sånn til røramper å være. Rør er nå blitt så billig at det finnes ikke noe grunn til å ikke kjøpe de.

Edited by mboogie
Link to comment
Share on other sites

Testa en MG-forsterker som en kompis hadde. Fyttirakkern, den låt fælt. Duger vel, om man bare trenger noe til å øve med, og lyd ikke er så farlig, men ellers vil jeg påstå at dette ikke er noe å samle på.

Også bråker'n no helt forferdelig også.

Link to comment
Share on other sites

jeg har Marshall MG100HDFX/MG412A Stack og når jeg først kjøpte det så var jeg fornøyd, syntes det var dritkult med half-stack på rommet. men så gikk tiden, and I grew smarter. fant ut at "wow, hva faen skal jeg med 100 watt på rommet? jeg bor jo i blokk..." jeg lot meg i tillegg lure kraftig av "anmeldelsene" av ampen. lyden er ganske så dårlig, spesielt vrengen. nå som jeg er litt smartere, innser jeg at jeg heller burde investert i en mindre og better-sounding amp. burde seriøst ha testa ut en del amper før jeg kjøpte.

så nå vurderer jeg enten en VOX ad50vt eller en peavey valveking 112 combo.

Edited by ante
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.