Web Analytics
Jump to content

Kasse Gitar ?


Mr.Bungle
 Share

Recommended Posts

En rimelig Martin gitar, kanskje?

Link to comment
Share on other sites

Det er mange som regner Martin som de beste gitarene, men de får man neppe under 10,000,-

Ibanez har masse flotte kassegitarer, jeg tør trygt anbefale Ibanez sin AEG-10, den har relatvit liten kropp, og har veldig fyldig og rund lyd i forhold til dreadnought-gitarer, og Fishman pickup. Pris: rundt 3595 spenn hos www.nmdistribusjon.no . Bildet av sunburst-modellen hos nmdistribusjon.no er IKKE bra, den ser mye bedre ut i virkeligheten, og på www.ibanez.com . I tillegg til at den låter konge er den VELDIG god å spille på! Men som alltid gjelder det å finne en gitar man selv liker.

Link to comment
Share on other sites

Vet ikke hva en Larivee koster, men har lyst på en sånn...

Minst fire skjorter

Ellers hadde jeg også løpt rundt og testa litt, sett hva som var på tilbbud. Garrison har jo den berømte plast-ramma, verdt å skjekke ut

Link to comment
Share on other sites

En Martin! Martin sine beste ligger vel godt over 10 høvdinger (20-30 vel?), men du får vel OK Martin'er rundt 10 og det er det jeg ville valgt! Titter bort på platehylla og tenker over hvem som IKKE har spilt på Martin av de der, det er vel INGEN! (der finner vi Robbie Robertson, Jerry Garcia, Neil Young, Bob Dylan, Joni Mitchell, Ian Anderson, Paul Simon for å nevne noen som har brukt Martin'er mye)

Den legendariske linjen "I pulled into Nazareth, 'twas feelin bout half past dead" i The Weight av The Band kom Robbie Robertson på når han så inn i Martin'en sin og så "Manufactured in Nazareth, Pennsylvania"

Link to comment
Share on other sites

De har en del Takamine i gitar sjappa her i Riga og jeg har prøvd en del av de. Men de har så utrolig lave frets, liker overhode ikke å spille på de jeg. Er dette noe som er vanlig for Takamine? Ellers er lyden kjempemessig på de. Her nede ligger de rund 10000.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.