Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

ernieball

Medlem
 • Innholdsteller

  625
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om ernieball

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Bosted
  little Oppdal

Nylige profilbesøk

1 727 profilvisninger
 1. Hei misery, ja, meg ja. Lever kanalen fortsatt? Route66 har vel en lite hendig størrelse..
 2. Heihei, Twinen er pga. av steel-spillingen, ja. Bare så synd at en mindre gitaramp og en gitar med humbuckere koster litt for mye når man er student. Har du prøvd Fulltones '69 og Analog Mans SunFace? Jeg er ikke så glad i Jimmi Hendriksen, jeg.
 3. Saken er at jeg har gått lei av de pedalene jeg har fra før, og er nå ute etter noen tips, da først og fremst på vrengfronten, overdrive og fuzz. Stompbokser. Jeg skal i utgangspunktet ha en "grunnvreng", så en med litt mer gain og en fuzz-pedal. Når det gjelder fuzz så vil jeg ikke ha en som bare sier bzzz, som mange gjør, samt at den bør være ganske anslagsfølsom. Fra før av spiller jeg på en Fender USA Tele og en Fender Twin Reverb. Og før anbefaler noen DOD Death Dist. eller hva det skal være, vil jeg si at det blir litt feil sjanger. Gitarlyd jeg liker fra før: Gary Louris (Jayhawks), Ric
 4. Mener jeg har sett han med Gibson, Larrive og Guild.
 5. Aiai, noen som liker Ryan Adams her inne, kanon! Trodde ikke jeg skulle få se det. Jacksonville City Nights er ganske bra, bekrefter at Ryan er tilbake på rett spor, men den plata som kom tidligere i år, Cold Roses er etter min mening mye bedre. pstereo.no har en fin plategjennomgang, http://www.pstereo.no/Webdesk/netblast/pag....html?id=332459 Er forsåvidt enig med mye der, bortsett fra karakteren på Cold Roses.
 6. Jeg har tidligere skrevet om Line6s DL-4, søk litt. Anbefales, tre presets og tap-tempo.
 7. Til dere som er interessert i studio-gear. Til innspilling av ny plate har bandet jeg spiller i investert i følgende utstyr: Apple PowerMac G5 2.5 GHz m/2,5 gig ram. 2 stk. Apple Studio Display "15. Lacie ekstern harddisk. Digidesign - ProTools LE. M-Audio Octane 8-channel preamp and A/D Converter with ADAT Lightpipe. Dynaudio Acoustics BM6A studiomonitorer. Diverse mikker, bl.a. Neumann U87. Bilder kommer. Skal bli moro.
 8. Hvem sin Matchless-topp i bakgrunnen på et av bildene!?
 9. Tech21 har en fin Midi-Mouse. http://www.tech21nyc.com/midimouse.html
 10. Mark Sampson bygger nå amper ved navn SMF.
 11. Fulltone sine 69-pedal er bra, det samme kan sies om Analog Man.
 12. Hvis den susingen er mer som udefinert spraking kan du jo prøve å bytte det første preamprøret med det siste, for å se om det blir bedre av det.
 13. Hvis du lurer på hvordan Carteren ser ut - så ta et titt i galleriet mitt.
 14. Når det gjelder tester i Musikkpraksis, hvilke produkter de tester er det som ikke får skryt?
 15. Fulltonen er suveren den, men boost-funksjonen dens er håpløs. Hadde vært så mye bedre om den bare rett og slett hadde vært en volume-boost uavhengig av vrengen, som på Carl Martins Hot Drive'n Boost. Fat-Boost bruker jeg bare som ren volumheving, ingen forvrengning i tillegg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.