Web Analytics
Jump to content

Ny gitar!


Petrucci
 Share

Recommended Posts

Denne gang av det riktige merket. Ibanez RG1550 Prestige Limited Edition. Hadde i utgangspunktet planer om å spare opp til en MMJP, men da jeg kom over denne skjønnheten kunne jeg ikke takke nei.

Av mangel på digitalkamera får disse bildene tatt av selger duge enn så lenge.

a4245154.jpg

a1bd3a57.jpg

b7de9cd3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Jeg den samme gitaren på veggen, men jeg bruker den aldri.. Lyden er OK, men halsen er tynn som papir.. Man skulle tro det gjorde det lettere å spille på den, men det er absolutt ikke faktum i denne sammenheng! Fingrene folder seg nermest over hverandre når jeg griper rundt halsen, og det gir en følelse av redusert kvalitet på spillingen ifølge meg!

Jeg er enig med de som har postet før meg! Det er ikke den beste børsa du får tak i.. Ihvertfall ikke av Ibanez.. Men dette er en gitar for de spesielt intresserte (hvilket ikke jeg er), og er dette drømmegitaren, så værsågod! <_<

Link to comment
Share on other sites

For min del så bare tullet jeg.. men det håper jeg de fleste forstod. :)

Ibanez er kanskje ikke for alle hender, og selv er jeg heller ikke helt komfortabel med de helt tynneste halsene. Alt er en smakssak.

gear.jpg

Edited by vwh
Link to comment
Share on other sites

Gratulerer med ny Ibanez! :DB)

vwh: Du har vel ikke tilfeldigvis tenkt på å selge noen av de vai gitarene dine? :rolleyes: og hva er den svarte runde effektboksen? Er det slik Eric Johnson bruker??

Edited by Stibanez
Link to comment
Share on other sites

Takker og bukker!

Er det 3-piece neck?

Jepp!

dette er en gitar for de spesielt intresserte (hvilket ikke jeg er), og er dette drømmegitaren, så værsågod! <_<

Smaken er som baken...

Må si for min del at overgangen fra Fender Stratocaster føltes litt rar i begynnelsen, men det tok ikke lang tid før dette ble min gitar numbero uno.

Halsen er akuratt sånn jeg vil ha den. Rask og lettspilt. Fremgangen har vært enorm de siste ukene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.