Web Analytics
Gå til innhold

Alx

Medlem
 • Innholdsteller

  92
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Alx

 • Rang
  Viderekommen

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.freewebs.com/optodeus

Profile Information

 • Interesser
  Instrumenter og Lyd
 1. Bare gjetter. Allsidig. Driftsikkert. Fin rød farge
 2. Hvis du skal bytte, vil jeg ikke anbefale deg og bruke den som en preamp. Den er laget for å kjøre rett i PA / Recorder, og det er det den gjør best. Og det gjør den veldig bra også.
 3. Må bare si, som metallgitarist, at jeg ikke er enig i at en Combo ikke gjør jobben! Min KranK har like stort bunndrag som et Mesa stack, og live mikker man opp. Lettere og få med seg er det og. Jeg synes 4*12 har en innestengt hul lyd, meg liker ikke.
 4. Kjekt å ha når han har kommet ut av rommet da... Jeg mener softwaret til Line6 er overlegent Boss, menmen.
 5. Jeg anbefaler da Line6 POD Live Genial software editering Stor erfaring og suksess på området Enkel og brukevennelig (live også) GODE effekter BEDRE amp simuleringer KONGE lyd Eneste minuset jeg kommer på er at ikke tap tempoet holder seg ved programbytte. ...Men det er nettop fordi man bytter program. Men det hadde vært kjekt hvis tempoet holdt seg. Jeg er strålende fornøyd etter snart et år.
 6. Beste plassen er strengt tatt ved miksebordet. Men lyden er ikke så bra der heller
 7. Hva med en Lag Arkane? Skal kanskje selge...
 8. Alx

  ..

  Hei. Lagde et backingtrack i sta, her er den: Backingtrack i E Den er kanskje litt for massiv for noen, men den går innom tre forskjellige feels, jeg synes det er moro og spille solo over denne. Mitt bidrag kommer etterhvert... Ellers vil jeg si at dette er et bra tiltak! Og det backingtracket som er lagt frem før er bra! Enkelt og let å spille kreative melodilinjer over. Synes også det synthsolo klippet var tøft. Kul lyd! (...er det Roland?)
 9. Hadde ikke sagt nei... Spiller sikkert Metal uten problemer.
 10. Kornsirkeler? OT: Jeg er ingen teoretiker men har merket meg denne siden: (riktignok ikke pga teorien, men spillingen) Synaptic Ron Jarzombek
 11. Jeg likte den! Prestige er konge!
 12. Brusingen er bare et resultat av distortionen. Hvorfor den forsvinner? Gate Det er innebygget gate på Cube produktene. Et forsøk på å fjerne støy. Desverre blir den ikke borte helt på cleanlydene, og hvertfall ikke i opptak
 13. Og en EQ er en Equalizer. Egentlig ment for å gjøre forhold mellom bass mellomtone og diskantfrekvenser så likt som mulig, eller etter preferanser. Man kan altså med denne, gi mer mellomtone til solo, eller fjerne mellomtone for "dimebag" Min erfaring er at EQer (i pedalform, og billig) tar mye mer lyd enn de gir.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.