Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

arpeg

Medlem
 • Innholdsteller

  398
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om arpeg

 • Rang
  Gitarrocker
 1. Veit AKKS driver med Cubase kurs, hvertfall i Oslo. De har en avdeling i Stavanger også, om de ikke har kurs akkurat nå så går det jo an å melde interesse for det! Så kan de sikkert skaffe en lærer!
 2. Spill noe du liker og føler du fikser bra! Har du ett band, backingtrack eller noen du kan spille med på audition? Syns det kan være litt digg så du slipper du stå der helt alene samtidig som du får vist litt samspill. Men det funker seff alene også Føler du at du er god til forskjelllige ting kanskje du kan sette sammen en medley eller noe så du får visst fram flere sider?
 3. D-stemminga er også den stemminga de brukte på Hawaii da de første ukulelene kom til verden. Den låter litt "brightere", og er kanskje litt lettere å bruke sammen med gitar, hvertfall for nybegynnere. De kaller den "old-school". Selv foretrekker jeg C-stemming eller "new-school" som oppstod i amerika litt senere. Fordi den har litt mer dybde, lett å lære til nybegynnere (særlig i forhold til musikkteori), og kanskje viktigst fordi nesten alt stoff om ukulele på nettet er i C-stemming. Men dette er jo smak og behag De beste ukulelespillerene bytter jo etter hva slags stemning de vil ha, og br
 4. Skikkelig fin ukulele, gratulerer! Ukulele er kåret til verdens enkleste instrument å spille, også er det veldig gøy! Verdt å investere i en litt god en med en gang. Med C-stemminga er det som å sette en capo i femte på de fire nedeste strengene på gitaren.
 5. Sikla litt på de leksjonene her "Academy of Bluegrass", men litt over studentbudsjettet foreløpig..
 6. Kjempefint spill Digg å høre på, du må gjerne gjøre enn innspilling
 7. I Oslo er det ett par steder som har bluegrass-jam av og til Alexandria bar har akustisk jam på mandager og bluegrass jam på onsdager. Tror også Lincoln bar har hatt litt bluegrass artister og jammer. Norske bluegrassforening har vel oversikt over det meste som skjer. Var på en jam på gamle M3 (tror den heter Crossroads eller noe nå), utrolig mange dyktige og hyggelige mennesker! Anbefales!
 8. Jeg har gode erfaringer med det, men krever jevn øving! Merker ørene åpner seg for nyanser i tonene Film og musikkbiblioteket hadde det til utlån i Stavanger, tips for de som bor der!
 9. Jørgen? Hva er greia med den Cola Light banneren?
 10. Anbefaler å sjekke capris.no før du kjøper bøker på amazon, de har mye bra utenlandske gitarbøker til bra pris!! Alle bestillinger over 200 kr leveres fraktfritt
 11. Hei, skulle svare på PMen, men fikk beskjed at du ikke ville bli kontaktet gjennom PM. Send meg gjerne en mail skal jeg svare der: gitarstine@gmail.com.
 12. 1. Makes me wonder - Maroon 5 (spilt 56 ganger) 2. Little shoes - Mike Stern (spilt 49 ganger) 3. With me tonight - The Used (spilt 44 ganger)
 13. Når blir clinicen i Oslo? Altså klokkeslett??
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.