Web Analytics
Jump to content

Musikkvideo - The Shepherd


spz
 Share

Recommended Posts

Bandet mitt, Domi, vant for en stund tilbake en konkurranse (Duel of Rock var det vel, med bla.a Galder fra Dimmu i jury) og vant en musikkvideo. Fikk endelig spillt inn og laget ferdig nylig, musikken faller sikkert ikke i smak hos alle men ta en titt davel! :)

The Shepherd - lav kvalitet

The Shepherd - høyere kvalitet

Ikke akkurat noe stort budsjett for å si det slik, men ble jo litt morsom kanskje? :)

Edited by spz
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 30
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Musikken var jo kul, skikkelig fest musikk om du spørr meg. Likte ikke vokalen, altfor kjedelig, minnet meg altfor mye om ca. alle andre nye punk band som finnes der ute. EDIT1: men ikke misforstå, på ingen måte dårlig, bare litt kjedelig. Sangen var kjempekul.

Menmen....party!

EDIT2: Er det bare meg eller minner det litt om Millencolin? Jeg var superfan av det bandet før!

Edited by hans k
Link to comment
Share on other sites

Likte musikken veldig godt, stålkontroll, uten at dere har mistet sansen for det musikalske. Ikke den genren jeg hører mest på, men dere mestrer det dere holder på med.

Musikkvideoen ble litt for mye risting og bildeskifting for min del, blir sliten av å se på den, men det er godt mulig andre liker litt mer action.

(Og, som noen få, ubetydelige tillegg ingen andre gidder å legge merke til eller bry seg om; vokalisten har høyre skjortesnipp utenfor jakken, kardinalfeil. Blusene/toppene til jentene var litt i overkant forskjellige, sammensetningen av forskjellige slips var heller merkelig, og hvem har lært disse menneskene å knyte slips? ;) )

Link to comment
Share on other sites

Hei igjen,

Tusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene! :D

Når det kommer til selve videoen ble det endel risting og slikt ja (noen nevte en dorull hehe). Tror dog det ble bedre enn alternativet, ville sett billigere og mere amatørmessig ut uten å "skjule" det med litt risting, heftig klipping og litt effekter. Vi stillte jo bare opp og spillte mens de (FM film) filmet, og ventet så på klippingen - sytnes de gjorde en bra jobb for lusne 10 lapper!

Igjen takk for kommentarene, mere konstruktiv kritikk mottas gjerne! :)

Link to comment
Share on other sites

det var veldig bra i grunn... minnet meg litt om en god gammel fele sang, som senere utviklet seg til noe kjempe kult.... jeg likte også starten VELDIG godt.... hvem av dem er deg??

Han blonde med camo gitar.

Edited by hans k
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.