Gå til innhold

spz

Medlem
 • Innholdsteller

  219
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om spz

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 01. juli 1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.do-mi.com

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

2 601 profilvisninger
 1. Er du en dyktig, hardtslående, stødig rockestjerne av en trommis som elsker godt driv og høyt tempo? Søker du nytt band som allerede er etablert med utgivelser og masse live erfaring? Da ønsker vi i dOMi å høre fra deg! Med en salig blanding av progmetall, punkrock og ska har vi allerdede en utgivelse, tonnevis av liveshows under beltet, og er godt i gang med skive nummer to. I disse dager er vi på utkikk etter nettop deg - trommeslageren som skal heve det hele til et nytt nivå. Vi er på utkikk etter deg som er sulten, er villig til å satse og ser på bandet som en utvidet familie. Er dette musikk i dine ører? Ta kontakt! Lenker: http://open.spotify.com/album/0T6XgHhbTIWoSQ0BJz2WlB https://itunes.apple.com/us/album/welcome-to-annoying-town/id291762071 http://urort.p3.no/#!/Band/Domi Kontakt: Robert - 41303237 // roberteliassen@gmail.com
 2. Kvelertak - Meir Ghost - Infestissumam Alice In Chains - The Devil Put Dinosaurs Here
 3. Ville bare si at jeg syntes dette var veldig bra, tøft og sjarmerende. Keep it up!
 4. Hahaha, hjertelig takk! Sent from my iPad using Tapatalk HD
 5. Bandet på myspace: http://myspace.com/domitheband Bandet på SoundCloud: http://soundcloud.com/domitheband Meg på SoundCloud: http://soundcloud.com/nevstad
 6. Takk for ros og tilbakemeldinger, er helt enig! Sliter enda med å få med meg fingra på alt sammen, så da blir det ikke alltid like bra timing og rekker ikke annet enn en slags febrilsk vibrato Mere øving trengs nok, rett og slett.
 7. Har vært litt forkjøla i det siste, og har forsøkt bruke tiden til noe konstruktivt; nemlig å jobbe litt på lead spillingen min som så sjeldent får noe oppmerksomhet. I første omgang bestemte jeg meg for å lære meg Friedman's solo på Symphony of Destruction: http://soundcloud.com/nevstad/spzstructionsolo Feedback?
 8. Kan ikke stå for hva Adele ville ment, men det låt fint i mine ører!
 9. Min ENGL Gig Master 15 han power soak og kan stilles på 1, 5 og 15W. Selv på 1W spiller den veldig høyt allerede på klokka 9.
 10. Det er en herlig V form på halsen som flater ut mot de øverste båndene. Jeg har kjøpt begge mine fra USA brukt, og anbefaler deg å gjøre det samme. Litt action shots bare for å få opp stemninga litt:
 11. Jeg har to custom TimeCapsule Dean USA V'er, én fra 2002 og én fra 2006. Helt fantastiske gitarer!
 12. Det gjorde seg met et par vegg fester til gitar også gitt:
 13. Funger utmerket! Har ikke fått målt skikkelig da lydkortet mitt plutselig ikke har lyst til å funke som det skal, men det merkes kvalitatit helt klart at rommet låter utrolig mye bedre. Mye tightere respons i midt og bånn, og takket være førsterefleksjonsbehnadling er lydbildet blitt større og mye tydligere. Skal se om jeg får postet noen grafer etterhvert.
 14. Var hos Sander og kjøpte en ENGL Gig Master 15 (tidligere TUFFTUFF sin vel). Veldig hyggelig kar (og hyggelige bikkjer), ikke urimelig på pris, would trade again! A+
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.