Web Analytics
Jump to content

Ny Peavey "Windsor" amp (120w rør)


Jonathan

Recommended Posts

Det kommer ut en ny Peavey Rør(4 EL34 og 3 12ax7 I think...) amp ved navn Windsor, har hørt at den kommer til å bli VELDIG billig... mellom 299 og 350 dollar NY.

"British Voiced" amp... så det blir noe i duren av en JMP/JCM 800 kloning :)

men GEEZ... 300 dollar!! er jo faen bare 2000 kr nypris jo!

regner med at den kommer til å havne på rundt 3000 ny i norge :)

her er ett bilde http://www.harmony-central.com/ProductImag...e/000000395.jpg

og jeg som trodde at Valve King serien var billig... :P

Link to comment
Share on other sites

Fett æzz. Blir spennende å se pris i Norge. Tenkte faktisk "den kan være gøy å ha" når jeg så bildet, trodde aldri den kom til å bli så billig.

Lurer på om denne gjør seg til modding, forresten. Eller om det ville bety å bytte ut en del lavkvalitets deler og dermed bli gigadyrt :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Tenkte faktisk litt av det samme. Her er en ferdig lappet forsterker som ikke koster mye mer enn trafoer, chassis og andre deler en trenger. Slipper å bygge sluttrinnet også. Hiv inn et rør eler to til og modde modde modde.... Men er jo ikke sikkert kvaliteten på komponentene er helt topp heller... :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.