Web Analytics
Jump to content

hondo gitarer


M@N!@C

Recommended Posts

hondo gitarer er noe av det verste jeg noen gang har spilt på

Er jo ikke så lurt å skrive en post som dette, og så sette en Hondo gitar til salgs :P Tror ikke det er så mange som vil kjøpe den, ihvertfall ikke på forumet.

:lol:

Min første gitar var en Hondo II Les Paul kopi, som jeg nå har gjort om til fretless (+ at jeg har lagd en klistermerkelapp hvor det står trykt Gibson, som dekker Hondo logoen).

Noe som var litt artig, var da jeg for en stund siden spilte i et band og diskuterte gitar med den andre gitaristen. Han hadde også begynt på en Hondo, men han hadde senere solgt den til en lokal butikk. Det var visst akkurat den samme gitaren som foreldrene mine kjøpte til meg, og som jeg fikk til jul i 2001!

Han hater den også... :wink:

Link to comment
Share on other sites

Hondo er &"%&¤%& møkk !

Det samme synes jeg om de fleste billige Japse/korea gitarer, med unntak av Ibanez (selv om det ikke er "my bag , Baby) & Jackson/Charvel.

Det verste jeg noen sinne har prøvd er de helt billige Cort gitarene & en del av Morgan plankene !

Link to comment
Share on other sites

Jo, når det gjelder trever er jeg enig, heltre ser finere ut enn laminat, men jeg kan aldri forestille meg hvorfor dette skulle ha noe å si for lyden?

På en akustisk, ok, men en el-gitar? Selv om eksperter sier det er slik, har jeg mine tvil.

Skulle noe påvirke lyden er det pickupene, men dyre pickups kan man smyge i hvilken som helst gitar, det være seg Hondo eller Fender.

Link to comment
Share on other sites

treværk, heltre, og bolt on, neck trhough alt har noe å si på lyden, egentlig har lakken litt og si og men det er så lite at det er det ikke mange som bryr seg om, til og med en bittelitt løs stemmeskrue kan få hele bassen eller gitaren til å dirre (*peke på fenderen..*

Link to comment
Share on other sites

Jo' date=' når det gjelder trever er jeg enig, heltre ser finere ut enn laminat, men jeg kan aldri forestille meg hvorfor dette skulle ha noe å si for lyden?

På en akustisk, ok, men en el-gitar? Selv om eksperter sier det er slik, har jeg mine tvil.

Skulle noe påvirke lyden er det pickupene, men dyre pickups kan man smyge i hvilken som helst gitar, det være seg Hondo eller Fender.[/quote']

Halsen har jo noe og si for hvor lettspilt den er og da...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.