Web Analytics
Jump to content

hondo gitarer


M@N!@C
 Share

Recommended Posts

hondo gitarer er noe av det verste jeg noen gang har spilt på

Er jo ikke så lurt å skrive en post som dette, og så sette en Hondo gitar til salgs :P Tror ikke det er så mange som vil kjøpe den, ihvertfall ikke på forumet.

:lol:

Min første gitar var en Hondo II Les Paul kopi, som jeg nå har gjort om til fretless (+ at jeg har lagd en klistermerkelapp hvor det står trykt Gibson, som dekker Hondo logoen).

Noe som var litt artig, var da jeg for en stund siden spilte i et band og diskuterte gitar med den andre gitaristen. Han hadde også begynt på en Hondo, men han hadde senere solgt den til en lokal butikk. Det var visst akkurat den samme gitaren som foreldrene mine kjøpte til meg, og som jeg fikk til jul i 2001!

Han hater den også... :wink:

Link to comment
Share on other sites

Hondo er &"%&¤%& møkk !

Det samme synes jeg om de fleste billige Japse/korea gitarer, med unntak av Ibanez (selv om det ikke er "my bag , Baby) & Jackson/Charvel.

Det verste jeg noen sinne har prøvd er de helt billige Cort gitarene & en del av Morgan plankene !

Link to comment
Share on other sites

Jo, når det gjelder trever er jeg enig, heltre ser finere ut enn laminat, men jeg kan aldri forestille meg hvorfor dette skulle ha noe å si for lyden?

På en akustisk, ok, men en el-gitar? Selv om eksperter sier det er slik, har jeg mine tvil.

Skulle noe påvirke lyden er det pickupene, men dyre pickups kan man smyge i hvilken som helst gitar, det være seg Hondo eller Fender.

Link to comment
Share on other sites

treværk, heltre, og bolt on, neck trhough alt har noe å si på lyden, egentlig har lakken litt og si og men det er så lite at det er det ikke mange som bryr seg om, til og med en bittelitt løs stemmeskrue kan få hele bassen eller gitaren til å dirre (*peke på fenderen..*

Link to comment
Share on other sites

Jo' date=' når det gjelder trever er jeg enig, heltre ser finere ut enn laminat, men jeg kan aldri forestille meg hvorfor dette skulle ha noe å si for lyden?

På en akustisk, ok, men en el-gitar? Selv om eksperter sier det er slik, har jeg mine tvil.

Skulle noe påvirke lyden er det pickupene, men dyre pickups kan man smyge i hvilken som helst gitar, det være seg Hondo eller Fender.[/quote']

Halsen har jo noe og si for hvor lettspilt den er og da...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.