Web Analytics
Gå til innhold

fear_no_fish

Medlem
 • Innholdsteller

  93
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om fear_no_fish

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Guitars & Fishing
 1. Hvorfor? Det er mulig han snakker om en Stratocaster Lite Ash' date=' med Seymour Duncan Alnico Pro 2 (?) pu's... Den er Korean-made. Har ikke prøvd den selv, men den skal ha fått svært så gode kritikker...[/quote'] For Korea Fender kommer ikke nær opp mot Mex Fender !
 2. Jeg fortrekker å ha både og ! Ja takk begge deler ! Av og til må/bør man ha en Floyd ,men jeg trives best med vinatge trem .... Og NEI, jeg har aldri problemer med stemminga heller !
 3. En Fender Classic er en kopi av de gamle klassiske Fender modellene som var i de gitte ti år (altså 1950-1960-1970) Bakdelene med disse gitarene er at de har litt mindre bånd, dvs at du må bruke litt mere kraft når du trykker ned strengen. Standard strattene til Mexico prod har det som kalles medium bånd og litt bredere hals som er litt lettere spille på (du vil egentlig ikke merke noen forskjell eter som disse giatrene er like ) Personlig syntes jeg de har lagt ned litt mere flid i classic serien. Og du kan lett oppgradere (egentlig alle ) med for eksempel Seymour Duncan Humbuckere (Dette er en fabrikant som alger veldig mange forskjellige mikrofoner, deriblandt noen som ser ut som single coils, altså har samme størrelse). Seymour Duncan har en Humbucker modell som heter JB JR som passer rett inn der du har den bakerste singlecoil miken (Nærmest stolen )De er bare å skrua av plekterbrettet, ta ut single coil mikken og sette inn JB JR humbuckeren. Dette krever kun et skru jern & en loddebolt...... JB JR mikken er en utrolig bra humbucker som Blandt annet Dave Murray i Iron Maiden bruker, han bruker også vinatge bånd bye the way.... Og vips da har du en skikkelig killer gitar... vintagegitar.no kan sikkert skaffe deg en JB JR under norsk listepris
 4. NEI & NEI... Fender har ikke pinglearm. Det låter adskillig bedre med vintage trem !! Det er f/¤%/# meg sikkert. Du må være kontrolert med vinatge arm og du kan ikke stupbombe. Du må rett og slett sette det opp orntli. Selv Malmsteen bruker kun vanlig vintage vibb & får det til å funke. Jeg har ikke hatt problemer med stemminga på år og dag med vintage Fender vibb . MEN !!! Floyd Rose er mere sikkert !! , men bakdelen med Floyds er at de raner giatren for tone !! TONE !! Av de sikkert 15 Floydiserte gitarene jeg har hatt er det kun et par som har låta skikkelig bra !
 5. Ja jap strattene er gode men de har blitt myte omspennte . Jeg ville holdt meg til mex strattene da jeg synte bygge kvaliteten er bedre både på tre & elektriske deler. Prøv Classic´50, Classic´60 & Classic´70 Og se hva du liker best. så sparer du evt litt penger kjøper deg en Seymour Duncan JB JR (59´JR , Lill Demon Hot rail etc) som passer rett i stratten din uten noen fix faxerier så har du en killer gitar. Du kan jo åsså snuse på mex Fat Strats & Std strats men jeg syntes Vintage serien tilMex strattene er helt utrolig ! Jeg har brukt en Classic 70`s strat like mye som jeg brukte de andre strattene jeg hadde da ( en 73´---en 74´---og --- en 70´Strat alle orginale!)
 6. Styr unna alt som er Korea & Kina Fender .... Ja en humbucker hjelper mye! Feter opp lyden en god del. hva er budsjettet ditt på hvor mye skal du bruke?
 7. :roll: :roll:Skal dere begynne på`n igjen, nå? :roll:ser bare søtt ut med tre blinkede rolls, og du må ha litt sjølironi når det gjelder det utsagnet !
 8. opps den glemt jeg ! Som en fotnote har jeg hatt & gått igjennom en 10-12 Epis i Karrieren min, der en var bra !! En Korina Explorer med utskifta Tuners & EMGS Alle de MEX Fender gitarene jeg har gått igjennom (Har jobba på gitarsjappe og har hatt noen selv) Har vært helt killer !! Som regel er det meste elektriske og kropp/Hals (frest ut ihvertfall) USA
 9. Jeg må bare si igjen at det største problemet med utrolig mange guitar geeks er at de spiller med øynene og mener de de har hørt noen si... Og ikke minst har de har utrolige hull i erfaringsbasen sin om hva som er hva om instrumenter ! Pros & Cons , kvaliteter, håndverke etc etc
 10. Personlig mener jeg Faded serien til Gibson er crap! Samme Intrykka har jeg om Fender Highway 1. Ang Hvilken SG modell som er bra, synstes jeg Special er litt kjip men adskillig bedre enn Faded. Mitt stalltips er Standard derimot. Der gjør du et sikkert kjøp, selv om mikkene er litt muddy om du spør meg ...
 11. Mitt svar er Stratocaster. Lyden i en stratocaster er god men litt "tynnere" enn en Les Paul men bygge kvaliteten på en MIM Strat er sky høy ! Adskillig bedre enn Epi. Både treverk, lakkereing og elektronikk (Pickuper & Potter) er lysår bedre en Korea EPI. Dessuten har du et bedre basis instrument til modifikasjoner senere !
 12. Det er derfor man bestandig tar med seg en Backup når man spiller med Floyd Rose Gitar. En annen ting som gjelder meg personlig er at jeg ALDRI har slitt en streng! ALDRI Jeg bytter strenger hver 3 uke på gitarene jeg spiller mye på. Det høres absurd ut men jeg har aldri slitt en streng hverken under øving, studio eller under en Gig.... Ibanez Jem gitaren er kanskje et av de mer alsidige intrumentene på dene planeten . Det er et faktum ikke en påstand. Jem både låter OG ! Spiller bra. Mr Vai himself (Og Paul Gilbert) Bruker "of the mill" gitarer selv ! Det sier mye om den kvaliteten Ibnez Har. G&L ASAT ekke noe dårlig intrument det heller. Men det er rett og slett en modifisert og oppgradert Tele, ikke noe annet ! Det er et fakta og ikke en påstand Telecastere er fantastiske instrumneter det også, desverre har jeg ikke funnet mine tele enda. Telecatere er veldig tørre instrumneter, som virkelig skinner hvis du kan spille ! Er ikke mye fusk med en Tele ! Personlig foretrekker jeg kombinasjonen Strat/Les Paul/ En eller annen USA Floyd Rose Gitar !! Dette er fordi jeg er snobbete på det jeg spiller på.... OG Jeg har faen meg slitt ræva av meg for å få dem ! Så er det sagt igjen ! Jeg liker ikke å spille på JALLA-Gitarer av ymse kvalitet!
 13. Jeg har oppi igjenom nesten 18år spillt på så mye bedritne gitarer & forsterkere at jeg blir gal av ting som ikke er teknisk bra & som streiker .... Jeg er nesten manisk med at utyret mitt skal værra state of the art og feil fritt ! Både teknisk, spille messig og utssende messig. I den forstand ville jeg heller valg eksempelvis en Fender Tele American series foran en G&L ASAT. Grunnene til det er a) Fender er orginalen. Jeg får bedre feeling at jeg har det klassisike Ikonet av et instrument. c) Varen kan være mer salgbar i ettertid i og med at det er et barndname. Ja.... G&L bygger sannsyligvis bedre instrumenter small scale en det Fender gjør. Og, Ja George & Leo er gamle Fender folk, men jeg har lyst på det klassiske intrumentet... Ikke det "moderne" taket på det. Jeg er konservativ der, men uansett.... Ingenting gir meg større glede enn å spille på de "klassiske" instrumentene mine. Og, jeg liker at dem står lina opp ..... Men jeg ser på dem og tenker DETTE ER MINE GITARER SOM JEG HAR JOBBA RÆVA AV MEG FOR Å FÅ !
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.