Web Analytics
Jump to content

NGD! Yamaha Revstar Rs 620


Tarzan
 Share

Recommended Posts

1 time siden, mislykketmusikant skrev:

overrasket? yamaha er fete ting, når man kommer over entry-level greiene deres.

Indeed. Er selv stor fan av NS-serien av høyttalere til hjemmebruk, selv om de er "rimelige". Nøytrale, no nonsense og en fantastisk byggekvalitet. Jeg har i grunnen ikke vært borti noe fra Yamaha som har vært under par når det gjelder opplevd kvalitet.

Jeg hadde forresten gleden av å besudle en SG2000 med mine leverpostei/potetgull/bacon/peanøttsmør-fingre et halvt års tid for unevnelige mange år siden. Fantastisk instrument, men den veide jo like mye som et velfylt kjøleskap.

Pacifica-serien fra Yamaha er for eksempel mye bængfårdebøkks spør du meg. Men det gjør jo ingen. Svarer allikevel, jeg.

Edited by Gubbe
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 time siden, mislykketmusikant skrev:

overrasket? yamaha er fete ting, når man kommer over entry-level greiene deres.

Har jo forstått at det er bra greier, men litt overrasket over hvor bra egentlig. Uten å direkte sammenligne med andre brands i fare for å bli hengt 🤫 Så virker kvaliteten å være i samme gate som langt dyrere gitarer. 😉

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

pacifica 611 er en nydelig gitar, med det perfekte pickupsetupet. humbucker i bro, og p90 i hals. nydelig gitar. spesielt den med fast bro.

henger en sg2000 til salgs her i bergen (på hagstrøm/4sound). har vært svært nær å slå til på den flere ganger. nydelig gitar. brukte ikke santana en slik i flere år, før han gikk over til prs?

sg 3000 er drømmegitaren min, om jeg noensinne kommer over den til en overkommelig pris. men de er ikke akkurat vanlige. sjekk denne perfekte gitaren:

https://www.youtube.com/watch?v=_Elmh5Y_ndg

 

har likt alle revstar-gitarene jeg har prøvd. synes de har god balanse (vektmessig) også. personlig foretrekker jeg modellene til yamaha over det meste gibson har kommet med. min erfaring er også at yamaha har suverent kundeservice. aldri noe tull.

vet veldig lite om trommer, men når det gjelder tangenter, er yamaha nydelige ting (også her når man kommer over entry level - nivået). testet et yamaha cp4 stage piano her om dagen. nydelige, nydelige ting.

Edited by mislykketmusikant
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har sendt og mottatt et lass med gitarer og basser, pleier ikke være noe problem. Det beste er selvsagt å sende i koffert, men så lenge man har en passelig stiv pappeske og polstrer gitaren godt slik at den ikke ligger og slenger inne i esken så går det bra. Kan være lurt å bekrefte med selger at han vet hvordan han pakker en gitar for sending, og om han f.eks. har en gitar-eske liggende. Hvis ikke kan man ofte få tak i det hos en gitarbutikk; de har pappesker i hopetall som de bare leverer til gjenvinning og er glad for å bli kvitt. Har også mottatt gitarer som kun har vært send i en dvask gitarbag med adresselapp klistret på. Anbefales ikke, men heldigvis har det gått bra de gangene det har skjedd med meg. Antar at postmennene ofte er litt ekstra forsiktige når de ser slike pakker, men det er jo ingen garanti.
  • Nå ser jeg på brukte gitarer. Men, er det mulig/litt å sende elgitarer med posten? Hvordan gjøres det på en trygg måte for gitaren i så fall? Noen som har erfaringer her? Eller bør en kun gå for gitarer en kan hente selv?
  • jepp. eller en sg-type eller en explorer-type
  • Takk folkens, da har jeg noen ting å teste når jeg får den med meg hjem etter neste øving!
  • Jeg er nære på å si at en Les Paul-type gitar kanskje kunne vært noe? (F.eks. en brukt Epiphone Les Paul eller LTD EC 256.) Fast stol og de er jo innafor både på metal og snillere, og det burde kanskje være mulig å finne noe brukt sånn omtrent i prisleiet det her er snakk om.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.