Web Analytics
Jump to content

Shawn Lane Improv


leo

Recommended Posts

Fant et Lane backingtrack her forleden og tok et par take nå i kveld.

Har lovet meg selv at jeg skal komponere en solo snart, men det ser ut til å ta tid, så da får dere ta til takke med improvisasjon.

Tatt på et take og fritt for reverb :P (bare litt delay på)

Kom med litt kritikk nå da ;)

http://64.124.20.70/connX/02/04/freemp3/le...+laneimprov.mp3

Hvis ikke den funker så se på:

http://www.soundclick.com/bands/8/leo1_music.htm

Link to comment
Share on other sites

Leo du er the shit.. ingen tvil :wink:

Du har forsåvdit begynt å bevege deg mer og mer inn i shredde-land, noe jeg ikke ser noe negativt i. Jeg digger tempoet i spillingen din i dette klippet. Du er veldig frempå, noe som passe tracket og som er tøft å høre på.

har ikke noe annet å si enn at jeg ønsker å komme opp på ditt niveu en gang i tiden 8)

Link to comment
Share on other sites

Morsom spilling!

Er kanskje frekt av meg å anta, men det høres ikke ut som du har helt kontroll på hva du spiller. I og med at du ikke bruker de tonene som er særegne for modusen du spiller i, hvis du forstår. :) Men fin spilling. Skriv ned den tappinga, og spill den inn litt mindre Johan, så blir det toppers! :D

Link to comment
Share on other sites

FInt spilt.

Ganske unøyaktig i de skalaløpa virker det som, men pytt sann pål.

Ellers synes jeg det er en dårlig ide å bevege seg mer inn i shreddeland. Du er en musikalsk fyr, bruk heller evnene dine på jazz :wink: Lær deg i alle fall basicen innenfor jazz, lær licksa og teorien. Så kommer du til å spille kulere over hele linja :wink:

Neida, gjør som du vil, men dette var selvsagt imponerende...

Link to comment
Share on other sites

Morsom spilling!

Er kanskje frekt av meg å anta' date=' men det høres ikke ut som du har helt kontroll på hva du spiller. I og med at du ikke bruker de tonene som er særegne for modusen du spiller i, hvis du forstår. :) Men fin spilling. Skriv ned den tappinga, og spill den inn litt mindre Johan, så blir det toppers! :D[/quote']

Har for det meste full kontroll på det jeg spiller her, og jeg har kontroll på den tappedelen hvis det var den du mente :twisted:

Men er ganske unøyaktig i de skalaløpene... Skal jobbe litt med det.

Ellers takk for tilbakemld.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.