Web Analytics
Jump to content

Hva synes dere om denne?


Peri
 Share

Recommended Posts

 • Replies 33
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sunburst selvsagt! :wink:

Sikkert bra med Sadowsky, men kanskje litt overprisa. Synes spesielt at Metromodellene virke ein smule dyre. Disse skal jo liksom være den "billige" utgaven av Sadowsky USA modellene.

Men eg bør kanskje ikke snakke, eg så har ein like dyr MTD 535 USA bass! :P

Men har en følelse av jeg fikk mer for pengene ved anskaffelsen av MTD bassen. Vurderte selv Sadowsky, men MTD vant altså til slutt.

Link to comment
Share on other sites

Hei

Egentlig var jeg ute etter denne:

http://www.sadowsky.com/pages/pop_up/metro...o_view/rv4.html

Liker bedre finishen, samt at jeg tror rosewood er litt varmere. Men den kommer ikke inn før om ganske lenge, og jeg har lyst på ny bass nå:)

Har også hørt at det er lettere å få ash/maple varm enn det er å få alder/rosewood crisp.

Når det gjelder pris, tror jeg du tar feil. Metro-serien er akkurat like bra som new yorkerne - det har jeg hørt veldig mange si. Husk at de bruker samme delene og treverket. Den største forskjellen er at man ikke kan custom-bestille detaljene på metro, samt at de er skrudd sammen i japan. Men japsene kan skru minst like bra som amerikanerne, så det står ikke på det.

Har jo bare hørt bra om Tobias, men det er ikke helt meg...Foretrekker jazzbassgreia jeg:)

Link to comment
Share on other sites

Hei

Egentlig var jeg ute etter denne:

http://www.sadowsky.com/pages/pop_up/metro...o_view/rv4.html

Liker bedre finishen, samt at jeg tror rosewood er litt varmere. Men den kommer ikke inn før om ganske lenge, og jeg har lyst på ny bass nå:)  

Har også hørt at det er lettere å få ash/maple varm enn det er å få alder/rosewood crisp.  

Når det gjelder pris, tror jeg du tar feil. Metro-serien er akkurat like bra som new yorkerne - det har jeg hørt veldig mange si. Husk at de bruker samme delene og treverket. Den største forskjellen er at man ikke kan custom-bestille detaljene på metro, samt at de er skrudd sammen i japan.  Men japsene kan skru minst like bra som amerikanerne, så det står ikke på det.  

Har jo bare hørt bra om Tobias, men det er ikke helt meg...Foretrekker jazzbassgreia jeg:)

Metroene er faktisk litt mer fullsize enn New Yorkerne faktisk, etter det jeg har hørt. de japanske er minst like gode som de amerikanske. men gå for Sadowsky bassen!

Link to comment
Share on other sites

Trur ikke flying V er så veldig aktuelt for meg, hehe. Ser ikke for meg selv på jazzgigg eller korjobb med det, lissom:D

Kjedelig? Gjerne for meg, men er ikke så mye annet enn jazzbass som er aktuelt, altså. Har gått litt bort fra "møbelbasser" rent identitetsmessig.

Når det gjelder prisen, er jo ikke den så gal. En metro koster omtrent like mye ferdig importert som en Fender Deluxe. Og det er jo en KJENT sak at sadowskyene holder en helt annen standard hva kvalitet angår. Hvilken lyd man liker best, er imidlertid inviduelt...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
  • Gitarsynthen har nok bare blitt hjemmebrukt, og ser ny ut. Det har seg nå slik at elektronikk "står seg i hjel", altså, det kan slutte å virke selv om det bare har kost seg i esken sin og ikke blitt brukt.  Jeg har ikke testet denne på lenge, og derfor skrev jeg det slik.  Den blir selvsagt testet før jeg evt. forlanger penger for den. Pris? Hva vil du betale? En ny koster 9500, men den er verdt det du vil betale for den. Du trenger en hexpickup på gitaren din for å bruke den, og jeg ønsker å selge dette som en pakke.. Det å montere en GR55 slik at den virker, er et herk og en tålmodighetsprøve. Mitt tips er å kjøpe en gitar som pickupen er ferdig montert på, eller en Fender Roland G5. Den koster 10 000.. Send meg en PM, så sjekker jeg gitar, sustainerfunksjon, pickup, og det hele.  Halv pris er en grei tommelfingerregel på brukt musikkutstyr
  • Vær forsiktig, det er avhengighetsskapende å skifte pickups 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.