Web Analytics
Jump to content

Blues i Mars Volta's ånd


jimi_rodriguez81

Recommended Posts

Etter en 15-20 takes, fant jeg til slutt et som jeg følte jeg kunne poste og med hånda på hjertet vite at jeg har gjort mitt beste.

Jeg interesserer meg voldsomt for bandet Mars Volta, og digger gitaristen Omar Rodriguez's spillestil. Men det er jo åpenbart, noe som dere vil høre. :wink:

Fikk idag den etterlengtede Prophecy Infiphase MKII phaser pedalen i posten, og tenkte jeg skulle feire dette ved å vise frem litt av det jeg har jobba med spillmessig de siste par månedene. Jeg har spilt i fire år og er selvlært.

Her er den

Link to comment
Share on other sites

Synes dette var heller dårlige greier hvis jeg skal være ærlig, hva du har jobbet med spillemessig vet ikke jeg, men det er ganske tydelig at du legger deg ut på farvann du ikke har vært før, selv om du har tatt 15-20 takes. Og det blir for meg et ganske feil bruksområde av phaser.

Øv mer på frasering og bendinger. Pass på at bendingene når opp dit de skal og ikke stopper opp halveis. Mange av tonene du spiller hører ikke hjemme i det hele tatt. Vær mer kritisk når du spiller toner over akkorder. Lær og skalaer og akkorder og hvordan disse henger i hop.

Link to comment
Share on other sites

Syntes ikke dette minnet så veldig om Omar. Ut ifra det jeg hører her syntes jeg du mangler dynamikk og fyldighet i spillingen din. Nå skal jeg ikke sammenligne deg helt med Omar her, men sett ved siden av soloene på Cicatriz ESP er dette ganske tamt.

Link to comment
Share on other sites

No offence, men dette synes jeg låt skikkelig fælt, intonasjonen er helt på jordet, og lyden blir ikke noe bedra av hundre-og-ørten effekter. Minner ikke om Omars hverken lyd eller spillestil i det hele tatt, synes det virker som om du bare hopper litt frem og tilbake i en skala og spiller en tone eller tre her og der. Sorry. :|

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.