Web Analytics
Jump to content

Min Marshall kan drikke Øl, kan deres:P:P


Morty mort
 Share

Recommended Posts

Heahea..

Nå skal dere få høre.

Jeg var på spillejobb i Klæbu(1 time unna Tr.Heim)

Så godt som alt var rigget opp og klart, men det manglet lysfilter.Jeg tok oppgaven å fant rammer å filter,så skulle jeg da sette filteret i den første lampa(Par56k(500w), så måtte jeg ta ut en ramme som allerede sto i, med samme jeg dro den ut så jeg pæra falle i slow motion ned mot toppen min(Marshall Super bass 100w),og det jeg fikk øye på med det samme var vokalistens halvliter som selvsakt sto på toppen min :evil: . Det endte med ett spælsj da plasskruset gikk i stykker,ølet rant ned i toppen og utenpå.Jeg kastet pæra i gulvet ,fikk bransår på 3 fingre, reiv toppen ned på gulvet, å tømte ut ølet.Åpnet bak,tørket litt grovt å satte den på plass.

Og wolla, det ble lyd:D:D:D

(Grunnen til at pæra falt ut var at vår "smarte" lydmann hadde sakt at pæra holdt sin plass hvis man teipet med gaffateip irundt.Han mente at teipen utvidet seg å holdt pæra på plass.)'

Men toppen funker utmerket så jeg ser bare det komiske i situasjonen:D

Jeg var ganske pissed før det ble lyd:D :mrgreen: :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Hvis toppen var skrudd av og den fikk tørke skikkelig før du fyrte den opp, så burde det jo ikke være problem uansett ;) Kan se for meg at den lukter litt rocka nå!

Toppen var ikke skrudd av nei..Den sto på pga vi hadde nettopp had Sound check så den sto på,må jo bli sikkeli varm før spillinga vettu :P

Jeg brukte 5 min på å tørke av litt øl før jeg fyrte opp. Så den rack nok ikke å tørke.Det hadde jeg ikke tid til :P

Men toppen funker fedt den,lukter bare litt øl hvis du lukter etter:D:D:D

Med andre ord, ja den lukter rocka :twisted: :P

Link to comment
Share on other sites

du kan jo ha hatt flaks, at det ikke var så fuktig i på vitale deler..

det lille som var tørker jo fort når røra får opp tempen.

Ampen min drikker ikke øl, så jeg må ta jobben alene :/

jaja, alt som ikke dreper..

Traff akkurat over den ene 12AX7 røret:P:P:P

Men det gikk bra.:D:D

Heldivis

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Jeg for min del ville aldri i livet tolerert at noen satt drikkevarer i åpen beholder på min forsterker, for det er alltid en eller annen tosk som skumper borti så det blir søl.

Men det var godt at det gikk bra, litt krise om ampen blir krank 1 time før showtime... :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.