Web Analytics
Gå til innhold

Sindrex

Medlem
 • Innholdsteller

  107
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Sindrex

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Bosted
  Fusa (utenfor Bergen)
 • Interesser
  Gitar, Musikk, Venner, Fotball, Poker, m.m.
 1. Hvilke mikker bør jeg putte i les paulen da? Dimmu bruker forresten ikke jackson lenger, men ESP Les Pauls;)
 2. Bruker en Gibson Les Paul. Blir muligens til at jeg går for en brukt Krank eller Mesa topp + cab. Mesa komboen jeg hadde var single rectifier, så det blir ikke det. Kanskje dual eller triple. Ser også at folk spør hvilken musikk jeg liker gitar sounden til. Dimmu Borgir, bruker ENGL nå(titdligere mesa). Liker lyden deres, men også flere band som Metallica, Dream Theater, m.m. Kom med flere tips!
 3. Hei igjen.. Vil helst bruke vrengen som er paa ampen. Det vil si at jeg ikk har noe mellom gitaren og forsterken. Ikke wahwah eller noe. Vet ikke hvordan jeg skal forklare lydbildet jeg oensker, men kan nemne jeg spiller i et melodisk black metal band og da trenger jeg mye vreng. Det jeg mente med roramp, men ikke noedvendgivis roramp, er at jeg har lyst paa randall 50 watts kombo. Neida, men visst noen har et superdupert forslag som banker alt av roramper, funker nok det.
 4. Hei!! Bare folk med peiling kan svare her.. Visst noen anbefaler en Randall 50 watts transistor kombo kutter jeg meg opp med en kniv. Finnest det hvirkelig ikke en rør kombo til under 15000 kroner som har skikkelig higain lyd og funker til metall? Har hatt både mesa og engl, men funker ikke.. Tips? Trenger ikke være rør, så lenge den spiller høyt nok både til live og øving-volum. Hell-sing Sindre....
 5. ...fin er ho, om ho ikkje kan nåke anna!
 6. Veldig off topic. Eg hadde lyst å diskutere den mest heavye konserten eg nåken gong har headbanga til.. Fy faen azz.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 7. Noen som var på Sandra konserten på Norway Cup? Det var så jævli bra! Skikkelig trøkk ass.. Når ho begynte med "I Morgen" tok det helt av! Fy faen for en rå konsert!
 8. Men kan ikkje kjøpe GT8 uten peng?!
 9. Presets hadde vert greit. Konklusjon: Har du pengane, så kjøp GT-8!
 10. Live: Gibson Les Paul + Carvin(50th anniversary) 100 watts rør topp + cab. Øving: Gibson Les Paul + Mesa Single Rectifier
 11. Men skal du kjøpe?? Eventuellti Norge eller England?
 12. Skal du kjøpe i England så skjønner eg..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.