Web Analytics
Jump to content

iRig-aktig, men til Android?!


Kossoff

Recommended Posts

24 minutter siden, Kossoff skrev:

Hva synes du om appen og lydene da, på iPad?

Tror det er et helt kurant interface. Sluttresultatet avhenger jo. Stort grad av hvilke program man kjører (og prosessor på pad) men konverteren er vel grei nok i disse. 

 

Jeg testet demomodell av de fleste amp/effektsimulatorer på markedet og endte opp med å kjøpe Bias Fx. Til øving er det helt greit, f.eks å spille til hacking tracks da andre applikasjoner (f.eks Gutar Techniques og liknende magasiner i app format). 

 

Litt knotete system for ipad med lydutgang, enten må man bruke minjack ut eller ha et mer omfattende system med en annen type interface (det orket jeg ikke sysle med). 

 

Ser på slik programvare som øvingsverktøy og/eller leketøy. Med ett unntak: FLUX:FX (Adrian Belew) var et fantastisk program som faktisk kan brukes live, inkorporert med et mer "normalt" gitarsignal (type splitte signalet og sende fra pad til PA). Der var det en god del ganske spesielle effekter (tenk Kaoss pad og videre ut) man ikke finner så lett i portabel format. 

 

Edit: det fulgte vel med noe slags Amplitube koder også men det programmet brute jeg omtrent ikke. For ordens skyld: kjøpte iRig brukt og var derav fornøyd totalt sett. Ga 500kr og syntes det var en grei handel.  

Mvh That Random Guy on the Internet 

Edited by skela
Link to comment
Share on other sites

Jeg har en iRig2. Funker, men er tydeligvis avhengig av Samsung Professional Audio eller noe for å minimere latency. På Sony Z5 Compact er det en hel del latency. Og at IK Multimedia ikke har oppdatert Amplitube til å funke på Android > 5 er jo... teit. Eller så har jeg gjort noe grunnleggende feil :-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.