Web Analytics
Jump to content

Øvingsforsterker - stuebruk


Recommended Posts

Jeg har en Fender SuperSonic 22, men det blir alt for sjelden at den blir fyrt opp i stua. Har en nabo jeg setter pris på og gjerne vil beholde.

Har øvd mye uten forsterker, men hører når jeg kobler meg til at jeg lurer meg sjøl. Jeg trenger å være kobla opp for å høre hvordan jeg spiller.

Løsning: Øvingsforsterker.

Har fått med meg at Yamaha THR 10 anbefales av veldig mange. Er det det som "gjelder"?  Noen som kjører andre løsninger for lavt stuebruk?

Leiligheten min er ikke veldig stor og det er heller ikke bodplassen, så det er en stor fordel om forsterker er liten og nett og "grei å se på".

Edited by Bent Olav Olsen
Link to comment
Share on other sites

Hva med å være forumpionér og gå for det aller nyeste som sikkert ingen andre har? Vox slapp jo nettopp AV-serien sin, som har 12ax7 pre/poweramp-rør (1 stk i 15 watt modellen og 2 i de andre). Jeg aner ikke om de låter bedre enn konkurrentene som allerede er nevnt, men den treffer nå definitivt mer hjem i "se-bra-ut-segmentet" fremfor en Cube.

VOX+AV15.JPG

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

20 minutter siden, lokmund skrev:

Hva med å være forumpionér og gå for det aller nyeste som sikkert ingen andre har? Vox slapp jo nettopp AV-serien sin, som har 12ax7 pre/poweramp-rør (1 stk i 15 watt modellen og 2 i de andre). Jeg aner ikke om de låter bedre enn konkurrentene som allerede er nevnt, men den treffer nå definitivt mer hjem i "se-bra-ut-segmentet" fremfor en Cube.

VOX+AV15.JPG

Helt åpenbart at den ser bedre ut stående i stua :) ... Som alltid er løsningen å dra den late ræva mi til butikken :) 

Link to comment
Share on other sites

Hvis du spiller litt mer moderne musikk, så har du jo også Blackstar HT1 :)

Her med 1x12 kabinett, men du kan kjøpe den comboen eller topp med et mindre kabinett. 1x10 er helt ypperlig til hjemmebruk så lenge forsterkeren ikke er så høytlytt.
http://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Blackstar-HT-1RH-og-1-x-12-Bronco-Tan-pakke/1JD1?origin=product-ads&utm_campaign=PLA+Shop+-+All+Products&utm_medium=vertical_search&network=google&adgroup=All+Products&merchant_id=100182753&product_id=71749d12&product_country=NO&product_partition_id=70946386441&gclid=CNaA4L31hswCFecucgodffsMqQ

 

Selv har jeg hatt alt fra heftige rørfortserkere til all slags multieffekter. Akkurat nå har jeg en POD HD300 stående med to stykk små monitorer som jeg bruker de få gangene jeg spiller gitar. Funker helt fint som et allsidig oppsett hjemme :) Man kan få seg et par monitorer som ser bra ut også, ikke er de store heller.

 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.