Web Analytics
Jump to content

Kabinettbygger i Norge?


LTBR

Recommended Posts

Er formålet at du skal spare penger, eller at du skal få et mer personlig kabinett? :)

Av erfaring så er det mye dyrere å få bygget et kabinett enn å kjøpe et ferdigbygget. Men jeg er ganske sikker på at mange her hadde tatt på seg oppdraget mot at du betaler for materiell og en sekser med pils, eventuelt en symbolsk sum for jobben.

Link to comment
Share on other sites

Ingen formål, betaler selvfølgelig det det er verdt ?Ser bare at sourmash ikke sender combokabinett til Norge. Vil ha et standard Marshall 2x12 kab som jeg kan montere min 1986 marshallklone i. 

Link to comment
Share on other sites

21 timer siden, www.dynamite.name skrev:

Ingen formål, betaler selvfølgelig det det er verdt ?Ser bare at sourmash ikke sender combokabinett til Norge. Vil ha et standard Marshall 2x12 kab som jeg kan montere min 1986 marshallklone i. 

Jeg bestilte fra swanson. Tok ca 3 mnd, og kostet det hvite ut av øyet. Men godt fornøyd nå. Bygger i Norge? Ingen tips?

Link to comment
Share on other sites

Hvis formålet er å sette innmaten i toppen din over i et combo kab. så hvorfor ikke bare kjøpe en brukt og billig kombo (transistor) amp?

Personlig ser jeg ingen fordeler med kombo, bare ulemper: Transport, størrelse og vekt, rør som skrangler og "låst" kabinett.

Link to comment
Share on other sites

Den 25. mars 2016 at 9.28, Jostein Steinsland-Hauge skrev:

Hvis du finner nokon som bygger kabinett så gi meg ein lyd også, eg bygger en del forsterkere og det hadde vært topp å kunne kjøpe fra Norge... blir fort over 2000kr for bare ett headshell fra utlandet.

Bygger du kun for deg selv, eller på oppdrag?

Link to comment
Share on other sites

Den 26 March 2016 at 22.13, Jostein Steinsland-Hauge skrev:

Har gjort begge deler, det er jo ikkje huvedjobben min men nokre forsterkere har det blitt :-)

Jeg har en av forsterkerene Jostein har bygget, en klone av Matchless Spitfire, men med el34-rør i stedet for de vanlige el84. Den er blitt brukt til både innspilling, utspilling og hjemspilling, og jeg kan absolutt gå god for byggene hans. Super service yter han også, om noe ikke er som det skal.

Link to comment
Share on other sites

Den 26. mars 2016 at 22.13, Jostein Steinsland-Hauge skrev:

Har gjort begge deler, det er jo ikkje huvedjobben min men nokre forsterkere har det blitt :-)

Kult! Vurderer å få en klone bygget av Marshall jtm145 da de er umulig å få tak i...

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.