Web Analytics
Jump to content

Gitar-forslag


Hansen2

Recommended Posts

Hei,

Jeg ser etter en akustisk gitar for hobbybruk. Jeg er opptatt av så god kvalitet som mulig og tenker rundt 2-3000kr for pris.

Jeg aner virkelig ingenting om gitarer når det kommer til kvalitet så all hjelp er veldig satt pris på!

Jeg kom over en nettside som hadde mye tilbud - har noen erfaring med denne? På denne siden kom jeg også over denne:

http://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Thinline-Electro-klassisk-gitar-and-15W-Amp-Pack/1DRJ#full-des

Noen som har erfaring med denne gitaren eller lignende? :)

Link to comment
Share on other sites

Da får du spørre her på forumet, da vet du, så får du nok tips. Alternativt kan du jo overveie å handle kun gitar først, og så en forsterker senere. Vil du ha god lyd uten forsterker, bør du også overveie å kjøpe en vanlig kassegitar, og ikke en tynn en. De er det rett og slett ikke særlig OK lyd i uten forsterker.

Link to comment
Share on other sites

Formulerte meg kanskje litt tynt, men tar gjerne imot tips altså. Jeg trenger ingen forsterker - la inn linken fordi prisen virker litt god for å være sann med tanke på alt som fulgte med. Har allerede en kassegitar, men vil gjerne ha en til. Hvis noen har noen egne de er fornøyde med, eller favoritter som jeg kan prøve å finne brukt en plass så er det bare å rope ut! :)

Link to comment
Share on other sites

For øyeblikket har jeg denne: http://www.ebay.com/itm/35-SLASHED-EKO-Ranger-6-Natural-Sitka-Acoustic-Guitar-Gig-Bag-Strings-/201414284140
- kostet meg vell rundt 3000DKK.


Etter å ha flyttet en  hel del ting fra Danmark litt skade skjedd som gjør at jeg ikke kan spille på noe "lavere" enn 5-te frett. Da treffer strenger metallet og lager plingelyd bare.
Har prøvd å justere strenghøydenved å vri på brako-hullet på innsiden uten hell.

Jeg spiller som regel bare for tidsfordriv men det er veldig viktig for meg at jeg får et godt produkt. Hvis det betyr at jeg må gi noen tusen til så er det greit.
Jeg vil gjerne ha en med god klang og som er slitedyktig. Jeg har bare hatt én gitar så jeg har ikke nok erfaring til å ha noen preferanse på halsprofil osv.
:)

 

Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, MartheyG skrev:

Det ingen har spurt om, skal det være nylon- eller stålstrengsgitar? 

Det tenkte vi at du kunne spørre om ;) , men ser ut som den gamle er stålstrenger, så da regnet jeg med at det var det han var ute etter siden noe annet ikke var nevnt. 

Edited by Sveina60
Link to comment
Share on other sites

Stålstrenger ja! :) Jeg har veldig lite peiling på instrumentet generelt sett - jeg liker bare å spille det hehe. 
Så alle forslag settes pris på! Detaljene vil jeg ikke kunne svare på uansett :P

Noe med god klang og kvalitet. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.