Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Hansen2

Medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Hansen2

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Liker denne looken: http://www.gitarhuset.no/Gitarer1/Akustiske/Crafter/Crafter-TC-035-N-natur-akustisk-gitar-med-preampCRTC035N-p0000006170 Virker den grei eller?
 2. Så faktisk ikke linkene før nå Sveina60 - takker!
 3. Stålstrenger ja! Jeg har veldig lite peiling på instrumentet generelt sett - jeg liker bare å spille det hehe. Så alle forslag settes pris på! Detaljene vil jeg ikke kunne svare på uansett Noe med god klang og kvalitet.
 4. For øyeblikket har jeg denne: http://www.ebay.com/itm/35-SLASHED-EKO-Ranger-6-Natural-Sitka-Acoustic-Guitar-Gig-Bag-Strings-/201414284140 - kostet meg vell rundt 3000DKK. Etter å ha flyttet en hel del ting fra Danmark litt skade skjedd som gjør at jeg ikke kan spille på noe "lavere" enn 5-te frett. Da treffer strenger metallet og lager plingelyd bare. Har prøvd å justere strenghøydenved å vri på brako-hullet på innsiden uten hell. Jeg spiller som regel bare for tidsfordriv men det er veldig viktig for meg at jeg får et godt produkt. Hvis det betyr at jeg må gi noen tusen til så
 5. Formulerte meg kanskje litt tynt, men tar gjerne imot tips altså. Jeg trenger ingen forsterker - la inn linken fordi prisen virker litt god for å være sann med tanke på alt som fulgte med. Har allerede en kassegitar, men vil gjerne ha en til. Hvis noen har noen egne de er fornøyde med, eller favoritter som jeg kan prøve å finne brukt en plass så er det bare å rope ut!
 6. Takk for svar! Og ja, budsjettet er så som så - hvis jeg skal se etter brukt har jeg heller ikke en anelse om hva jeg skal se etter. Jeg er mest opptatt av den akustiske lyden!
 7. Hei, Jeg ser etter en akustisk gitar for hobbybruk. Jeg er opptatt av så god kvalitet som mulig og tenker rundt 2-3000kr for pris. Jeg aner virkelig ingenting om gitarer når det kommer til kvalitet så all hjelp er veldig satt pris på! Jeg kom over en nettside som hadde mye tilbud - har noen erfaring med denne? På denne siden kom jeg også over denne: http://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Thinline-Electro-klassisk-gitar-and-15W-Amp-Pack/1DRJ#full-des Noen som har erfaring med denne gitaren eller lignende?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.