Web Analytics
Jump to content

Carvin x-100B


king kerry

Recommended Posts

Hei

Jeg har en Carvin 100w rørforsterker stående, og vurderer selge den. Siden minnet svikter meg litt er jeg usikker på når jeg kjøpte denne, men tipper rundt 98/99. Den ble kjøpt hos Carvin Norge (usikker på navnet) i Skippergaten i Oslo. Forsterkeren var kun brukt i butikk, og ble handlet for 5500. Etter dette har den dessverre stått mer eller mindre ubrukt. Jeg fyrte den opp på øvingslokalet en gang rett etter innkjøp. Etter dette har den flyttet med dit jeg har flyttet :) Den har nylig vært på prøvespill hos en kompis og kollega som spiller aktivt. Han melder tilbake følgende: "Fungerer som den skal, men potmeterne kan nok trenge en overhaling. Muligens bytte av rør". Oppsummert er forsterkeren omtrent ubrukt.

Jeg kommer nok aldri til å bruke denne da spilling nå foregår i stuen, og Roland cubes dekker behovene vi har. Liker den som møbel, men det beste er nok om noen kan spille ordentlig på den. Så til slutt kommer spørsmålet, hva kan jeg ta betalt for denne? Finner ikke så mange av dem til salgs, så litt vanskelig å sette en pris. Vet heller ikke om jeg kan sammenligne mot andre merker i pris heller. Noen som har tips å komme med her?

post-4242-0-43737700-1452384995_thumb.jp

post-4242-0-41184800-1452385094_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

https://reverb.com/item/1071207-carvin-x-100b

Dollaren er høy, og denne har ligget ute i over fire måneder nå. Så jeg kan tenke meg at du kanskje kan få mellom 2500-3000,- Sikkert nærmere 2500,- hvis du faktisk vil kvitte deg med den.

edit: Hvis man må bytte rør på den får du nok enda mindre. 500-600,- mindre.

Edited by UglyCasanova
Link to comment
Share on other sites

Det ligger en forholdsvis ny på Finn (reissue av den første versjonen av X100b) til 4500,- men den har ligget lenge.

Hadde en identisk som din for en tyve års tid siden og husker den som en solid og god rockeamp.

Enig med Ugly over her, man kan nok ikke forvente så mye mer enn det.

Link to comment
Share on other sites

Har den vært brukt så lite, vil jeg tro rørene er helt ok. Problemet med Carvin amper i norge, er et ufortjent dårlig rykte. Etter kjøpefest i lang tid i landet, renner også bruktmarkedet over av billige amper. Så du får nok bare halvparten av hva den egentlig er verd, ca. 3000,-

Edited by jonta
Link to comment
Share on other sites

Mange takk for svar. Jeg ser ikke for meg at jeg skal bli rik på salg av denne :) 2-3000 er vel en sum som har surret rundt i hodet. Får se om den ender opp på finn en av de neste dagene. Kjipt å selge, men ikke vits å ha den stående som støvsamler heller.

Link to comment
Share on other sites

Klassiker!

Hadde en slik.

Husker Vai brukte de ( Fikk vel, eller lånte fra Zappa) og han har aldri hatt kulere gitarlyd:)

Desverre er det nok ikke så mye å få igjen for de i dag.

Men et varp for de som vil ha en billig og bra røramp!

Quilty. Hadde sånn jeg og. Låt helt kule hvis jeg husker rett.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.