Web Analytics
Jump to content

NGD - LPC


Pledrik

Recommended Posts

"you know me, I gotta LPC..."

Ramlet inn døren i dag - har kun fått pakket hun ut (veldig bra pakket av selger) og testet lynkjapt, men skal leke mer i kveld. Førsteinntrykket er veeeeldig bra.

2004 Gibson Customshop Les Paul Custom 1957 R7. Ca 4,3 kg. Oppgradert med RS-kit, Tonepros bridge og tailpiece, Tonepros Kluson stemmeskruer og Lollar 50's wound humbuckere. Ser ut som en million dollars - akkurat passe bruksslitasje. Me like.

Tok noen kjappe iphonebilder:

201597_IMG_3888.JPG

201597_IMG_3889.JPG

201597_IMG_3890.JPG

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Fin, selv om 'alle' Goldtops ser like ut når du ikke har de ved siden av hverandre.
Den skiller seg jo med rammer/guard.
Personlig liker jeg lys plastikk bedre, men det er selvfølgelig en smakssak.
Topwrapped og Duane A. style uten switch-plate.

Edit:
Gulp, leste feil på R7 og trodde det var den til venstre som var ny.
Men er ikke Custom en "R68"?

Edited by Hyrcanian
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Edit:

Gulp, leste feil på R7 og trodde det var den til venstre som var ny.

Men er ikke Custom en "R68"?

Du får flere varianter; "vanlig" Custom, 68 Custom og 57 Custom (denne). Litt forskjell i tresort og hals og slikt. Tror de til og med har en 70-talls variant i år.

Link to comment
Share on other sites

Selvfølgelig, men finnes det '57 Reissues i to og tre-bucker versjon?

Ja, det var det jeg mente. Husker jeg sjekket dette da jeg kjøpte min, på Gibson Custom-sidene sto det listet at modellen var tilgjengelig i begge varianter. :) Nå er vel denne erstattet med True Historic-modellen, så jeg finner ikke igjen siden hos Gibson for det.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.