Web Analytics
Gå til innhold

Hyrcanian

Medlem
 • Innholdsteller

  612
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Hyrcanian vant dagen sist April 8 2016

Hyrcanian hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

201 Excellent

Om Hyrcanian

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Forteller ikke

Nylige profilbesøk

1 413 profilvisninger
 1. Tonen? En slags 'The Fool On The Hill'.
 2. Jenter ! Her er noe eksepsjonelt. Magasinet fra Uncut som ligger til venstre er fra 2013, og det til høyre fra samme utgiver er fra 2016. Forskjellen er at det til høyre er 'REMASTERED' notert på en rund infoknapp mellom Wash'n'Go balsamfrisyrene til Richard og John. Hæ Deluxe Remastret ukeblad? Jeg min dumme stut kjøpte bladet. (beklager dårlig fotografi)
 3. Nåvel, men så geniforklarer jeg heller ikke Nissandesigneren for å være anerkjent dyktig og ha lave priser,....i Nederland. (Du er særdeles lett å sette fast verbalt)
 4. Kjempefornøyde kunder, høy kvalitet, lave priser, ingen klager, ekstremt dyktig og kjent i Nederland. Og du klarer ikke å komme opp med et navn ? Neivel.
 5. Snodig. Han har ikke lov til å kalle seg gitarmaker? Gjør du narr av meg ?
 6. Mener du med dette at alle du velger å kalle 'gitarmaker' er like dyktige? Oser kvalitet ? Akkurat,....... hva heter så den anerkjente magiske gitarmakeren?
 7. The show is going on. Så hvorfor ikke følge opp? HVORDAN KAN FORUMLEDELSEN LA SELVUTDRITINGA FORTSETTE, til manges forlystelse ?
 8. Du verden............ Virkelig? Du har ALDRi prøvd dette på gitarer selv, men du anbefaler andre å gjøre det?
 9. Må de? Slik vi ser rundt om oss i verden mener du? Sayonara.
 10. Vel, jeg håper man fortsatt kan tillate seg å påpeke direkte feilaktighet. Fakta må ikke være et synonym for respekt. Man burde respektere sannhet før man respekterer anonyme forumdeltagere.
 11. Om de lykkes har jeg ikke sagt noe om, og forsøk på ironi biter ikke på meg. Jeg vil bare feilaktige påstander ti livs.
 12. Det gir jeg langsomt blaffen i, butikker gjør omtrent hva som helst for å selge. Stive priser på Squiere er vel neppe noe argument i noen retning. Poenget mitt er bare at finnes så uendelig mange selvbyggere der ute (og det er greit) som innbiller seg at de lager veldig 'sjefe' gitarer. Spesielt i egne øyne.
 13. Et hjemmelagd forsøk på kopi kan jeg gå med på. En meget dreven amerikansk Stratocaster.aficionado sa: "Strats are easy to build & easy to stuff up. I've seen it many, many times. Building a really great one is not that easy, it's almost impossible"
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.