Web Analytics
Jump to content

Gizmotron 2 - Skapstrykernes våte drøm.


Straymond

Recommended Posts

 • 9 months later...

Artig nok, men jeg synes dette blir enda mer utdatert enn det jeg for eksempel har. En Fernandes sustainer med tilhørende hexpickup og Roland gitarsynth. Man skal virkelig være gira på "akkurat den lyden" og spillestilen hvis man ikke skal kunne kopiere noe lignende. Dessuten er det jo slik at som han påpeker, at da må man ha en gitar til akkurat dette.

Link to comment
Share on other sites

Nå så jeg bare den siste videoen her, men det låter ikke noe særlig, og det virker ikke som om han har kontroll på når lyden slår til. Mulig det skyldes manglende ferdigheter, men likevel. Ebow er fine greier. Trenger ikke montere en gressklipper på gitaren, og låter (etter min mening) vesentlig bedre. Er også enkel å bruke, og det er lett å spille slik at det ikke høres ut som om man har mistet monitoren sin....

@CastorFiber - tenk deg en gitar med denne OG bigsby :P

Link to comment
Share on other sites

10 timer siden, CastorFiber skrev:

Artig nok, men jeg synes dette blir enda mer utdatert enn det jeg for eksempel har. En Fernandes sustainer med tilhørende hexpickup og Roland gitarsynth. Man skal virkelig være gira på "akkurat den lyden" og spillestilen hvis man ikke skal kunne kopiere noe lignende. Dessuten er det jo slik at som han påpeker, at da må man ha en gitar til akkurat dette.


Har ikke prøvd hverken Gizmotron eller sustainer, men en fordel med Gizmotronen er vel at man kan velge hvilke strenger som skal "synge" ? 
Vet ikke om det er mulig med sustainer ? 

Har kun brukt EBow på Dobro da ... og den virker jo kun på en streng ... 

Monter gizmotron på en lapsteel så kan det jo bli moro ? :-) 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.