Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

bjosted

Medlem
 • Innholdsteller

  247
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

85 Excellent

Om bjosted

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Larvik

Nylige profilbesøk

1 303 profilvisninger
 1. Ingen som har ? Skal brukes til mellomlegg i knivskaft
 2. Er det noen som har noen gamle slitte plekterbrett liggende som skal kastes ? Helst trelags hvit/svart.
 3. Innen fluebindingsverden, har slikt lim blitt i årevis. ( er der også) Så assorterte butikker som selger fluebindings greier, har slikt. Feks Skittfiske.no.
 4. Fikk det til. Saken er at jeg kjøpte et par aktive EMG pups, og trengte et skjema. Skal elektronikk inn i den senere.
 5. Trenger et enkelt diagram for kobling av acktive pickups i en jazz-bass. Det er passive som står i nå, og må frese ut for batteri. Trenger vel ikke noe equlizer opplegg, kun to volum og 2 tone. Må vel antagelig bytte poter og jack også.
 6. Han har den sykeste samlinga jeg noen gang har sett
 7. Har lett overalt på nett, og finner ikke egnet stol til bassen min. Den jeg har nå har en bredde på 93mm og jeg vil ha en på 80mm. B streng og G streng er så langt ut mot gripebrettet at det er litt plundrete å spille. Er det noen som har noen tips ? Har tenkt på løse enkle stoler for hver streng, men er usikker på plassering og intonering av slike. De fleste stoler av den typen trenger også utfresing i kroppen.
 8. Prøv med strenger først, er det ikke noe problem så er det jo greit. Men ingen ting er så irriterende som feil strengehøyde.
 9. Ta en titt her. Skal forundre meg mye om du ikke skulle finne noe du kan bruke. https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20170820105530&SearchText=guitar+pickguard
 10. Hvorfor skal du kaste den halsen ? Synes den var tøff med den svarte lakken bak.
 11. Jeg har klart å ødelegge et par potter med for høy varme !!
 12. Jeg har lagt et tynt lag med lakk i to omganger over på siste bygget, og polert opp med Liberon Antkk voks. Ble veldig bra. Husk å la voksen tørke et døgn for polering. Kjøpte en billig poleringsmaskin fra Billigtema, og det lettet arbeidet veldig.
 13. Den olja har jeg også brukt på det siste bygget. Fantastisk god inntrenging, og god glans.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.