bjosted

Medlem
 • Innholdsteller

  241
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

78 Excellent

Om bjosted

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Larvik

Nylige profilbesøk

986 profilvisninger
 1. Har lett overalt på nett, og finner ikke egnet stol til bassen min. Den jeg har nå har en bredde på 93mm og jeg vil ha en på 80mm. B streng og G streng er så langt ut mot gripebrettet at det er litt plundrete å spille. Er det noen som har noen tips ? Har tenkt på løse enkle stoler for hver streng, men er usikker på plassering og intonering av slike. De fleste stoler av den typen trenger også utfresing i kroppen.
 2. Første gitarbygg

  Prøv med strenger først, er det ikke noe problem så er det jo greit. Men ingen ting er så irriterende som feil strengehøyde.
 3. Første gitarbygg

  Synes den ble veldig pen
 4. Ta en titt her. Skal forundre meg mye om du ikke skulle finne noe du kan bruke. https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20170820105530&SearchText=guitar+pickguard
 5. Jeg kjøpte også noe billige pickuper til min P/J bass og ble overrasket over hvor bra det låt. Ikke i nærheten av SD eller D'marzio el.lign, men fullstendig brukbart. Sliter også med litt høy nutt, men har bestilt med litt finere filer enn det jeg har, så får vi se om jeg får det til.
 6. LTD bass

  Kondensatoren er den jeg ble anbefalt av gitarist.no
 7. LTD bass

  Da er bassen ferdig. Men jeg har et problem. Tonekontrollen virker ikke . Jeg hører ikke noen stor forskjell . Kan pup's spille noen rolle ? Har brukt dette koblingsskjemaet.
 8. Ser da veldig bra ut det der. Si fra om du plutselig skulle få lyst til å lage en 5-strengs bass hals for meg
 9. Hva slags body er dette?

  Hull er lett å plugge, og med halsplate er det ingen som ser de hullene. Så jeg skjønner ikke problemet.
 10. LTD bass

  Var noe slikt jeg tenkte også. Men hva med forskjellen på de pickupene i sp ovenfor ? Blir det hipp som happ hvilken jeg bruker i bridge ?
 11. LTD bass

  En annen ting. Hva er forskjellen i lyd om det i det hele tatt er noe forskjell, på å ha strengene igjenom kroppen i forhold til å tre de inn inn i bakkant på stolen ? Den stolen jeg fikk tak i har mulighet for begge deler.
 12. LTD bass

  Måtte kjøpe nye Jazz-pickuper, og da for å få riktig str, måtte jeg kjøpe ett sett med to stk. Det er jo beregnet for hals og bro posisjon. Hva er forskjel på de to ? Er det forskjell i output på de ?
 13. Er det noen som har pickup til en 5 strengs LTD bass ? Den vanlige str på de P bass pickupene passer ikke, så de må se sånn ca slik ut som på bildene jeg legger ved. Pickupene skal ha lengde 5,7 og bredde 2,8. Så billig som mulig, da dette er et testprosjekt, og skal stappe noe aktivt inn i den etterhvert. Bassgitaren ser slik ut som på bildet , men min mangler alt og jeg har fått bestilt det meste bortsett fra P bass pickupene.
 14. Hals til bass

  Eller om noen kjenner noen som kan. Sender selvfølgelig kroppen sånn at tilpassing blir mulig.
 15. Er det noen på forumet som kan påta seg å lage en hals til meg ? Det jeg har i hodet er en 5 strengs short scale hals til en 5 strengs LTD kropp. Kroppen er den som er avbildet på vedlagt bilde.