bjosted

Medlem
 • Innholdsteller

  245
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

81 Excellent

Om bjosted

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Larvik

Nylige profilbesøk

1 011 profilvisninger
 1. Plast, herdes med UV?

  Innen fluebindingsverden, har slikt lim blitt i årevis. ( er der også) Så assorterte butikker som selger fluebindings greier, har slikt. Feks Skittfiske.no.
 2. active pickup jazz.

  Fikk det til. Saken er at jeg kjøpte et par aktive EMG pups, og trengte et skjema. Skal elektronikk inn i den senere.
 3. Trenger et enkelt diagram for kobling av acktive pickups i en jazz-bass. Det er passive som står i nå, og må frese ut for batteri. Trenger vel ikke noe equlizer opplegg, kun to volum og 2 tone. Må vel antagelig bytte poter og jack også.
 4. Han har den sykeste samlinga jeg noen gang har sett
 5. Har lett overalt på nett, og finner ikke egnet stol til bassen min. Den jeg har nå har en bredde på 93mm og jeg vil ha en på 80mm. B streng og G streng er så langt ut mot gripebrettet at det er litt plundrete å spille. Er det noen som har noen tips ? Har tenkt på løse enkle stoler for hver streng, men er usikker på plassering og intonering av slike. De fleste stoler av den typen trenger også utfresing i kroppen.
 6. Første gitarbygg

  Prøv med strenger først, er det ikke noe problem så er det jo greit. Men ingen ting er så irriterende som feil strengehøyde.
 7. Første gitarbygg

  Synes den ble veldig pen
 8. Ta en titt her. Skal forundre meg mye om du ikke skulle finne noe du kan bruke. https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20170820105530&SearchText=guitar+pickguard
 9. Jeg kjøpte også noe billige pickuper til min P/J bass og ble overrasket over hvor bra det låt. Ikke i nærheten av SD eller D'marzio el.lign, men fullstendig brukbart. Sliter også med litt høy nutt, men har bestilt med litt finere filer enn det jeg har, så får vi se om jeg får det til.
 10. LTD bass

  Kondensatoren er den jeg ble anbefalt av gitarist.no
 11. LTD bass

  Da er bassen ferdig. Men jeg har et problem. Tonekontrollen virker ikke . Jeg hører ikke noen stor forskjell . Kan pup's spille noen rolle ? Har brukt dette koblingsskjemaet.
 12. Ser da veldig bra ut det der. Si fra om du plutselig skulle få lyst til å lage en 5-strengs bass hals for meg
 13. Hva slags body er dette?

  Hull er lett å plugge, og med halsplate er det ingen som ser de hullene. Så jeg skjønner ikke problemet.
 14. LTD bass

  Var noe slikt jeg tenkte også. Men hva med forskjellen på de pickupene i sp ovenfor ? Blir det hipp som happ hvilken jeg bruker i bridge ?
 15. LTD bass

  En annen ting. Hva er forskjellen i lyd om det i det hele tatt er noe forskjell, på å ha strengene igjenom kroppen i forhold til å tre de inn inn i bakkant på stolen ? Den stolen jeg fikk tak i har mulighet for begge deler.