Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

bjosted

Medlem
 • Innholdsteller

  247
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

85 Excellent

Om bjosted

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Larvik

Nylige profilbesøk

1 332 profilvisninger
 1. Ingen som har ? Skal brukes til mellomlegg i knivskaft
 2. Er det noen som har noen gamle slitte plekterbrett liggende som skal kastes ? Helst trelags hvit/svart.
 3. Innen fluebindingsverden, har slikt lim blitt i årevis. ( er der også) Så assorterte butikker som selger fluebindings greier, har slikt. Feks Skittfiske.no.
 4. Fikk det til. Saken er at jeg kjøpte et par aktive EMG pups, og trengte et skjema. Skal elektronikk inn i den senere.
 5. Trenger et enkelt diagram for kobling av acktive pickups i en jazz-bass. Det er passive som står i nå, og må frese ut for batteri. Trenger vel ikke noe equlizer opplegg, kun to volum og 2 tone. Må vel antagelig bytte poter og jack også.
 6. Han har den sykeste samlinga jeg noen gang har sett
 7. Har lett overalt på nett, og finner ikke egnet stol til bassen min. Den jeg har nå har en bredde på 93mm og jeg vil ha en på 80mm. B streng og G streng er så langt ut mot gripebrettet at det er litt plundrete å spille. Er det noen som har noen tips ? Har tenkt på løse enkle stoler for hver streng, men er usikker på plassering og intonering av slike. De fleste stoler av den typen trenger også utfresing i kroppen.
 8. Prøv med strenger først, er det ikke noe problem så er det jo greit. Men ingen ting er så irriterende som feil strengehøyde.
 9. Ta en titt her. Skal forundre meg mye om du ikke skulle finne noe du kan bruke. https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20170820105530&SearchText=guitar+pickguard
 10. Jeg kjøpte også noe billige pickuper til min P/J bass og ble overrasket over hvor bra det låt. Ikke i nærheten av SD eller D'marzio el.lign, men fullstendig brukbart. Sliter også med litt høy nutt, men har bestilt med litt finere filer enn det jeg har, så får vi se om jeg får det til.
 11. Kondensatoren er den jeg ble anbefalt av gitarist.no
 12. Da er bassen ferdig. Men jeg har et problem. Tonekontrollen virker ikke . Jeg hører ikke noen stor forskjell . Kan pup's spille noen rolle ? Har brukt dette koblingsskjemaet.
 13. Ser da veldig bra ut det der. Si fra om du plutselig skulle få lyst til å lage en 5-strengs bass hals for meg
 14. Hull er lett å plugge, og med halsplate er det ingen som ser de hullene. Så jeg skjønner ikke problemet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.