Web Analytics
Jump to content

Orange AD30 HTC brukere?


Recommended Posts

Er det noen her som har denne ampen el som har hatt den?

Jeg vurderer en slik opp mot nye Rockerverb MK lll. Ønsket er en god clean kanal og en vreng kanal.

RV er vel den mest allsidige og den som har mest gain også. Jeg trenger ikke masse gain da jeg spiller ganske enkel mid gain rock og definitivt ikke metall etc.

AD 30 HTC har vel ikke effektsløyfe, men det er ikke avgjørende heller egentlig.

Er vel neppe noen her som allerede har fått tak i en RV MK lll men dere som har testet AD 30 HTC, hva synes dere om den?

Link to comment
Share on other sites

Tror du bør finne en sjappe ja.

Om du handler amp uprøvf basert på demoer så kan du nok gå på en smell mange ganger.

Vet iallefall at 4SOUND enkelt kan sjekke hvilke andre butikker i kjeden som har ampen inne, verdt å forhøre seg om.

Link to comment
Share on other sites

Ja men den var rimelig herjet og overpriset.

Edit. Men ser at den har blitt oppgradert noe uten at jeg vet om det rettferdiggjør prisen. Ser jo helt herja ut..

Fant en combo på ebay men koster 10000 kr men i mint condition og med Mercury transformer.

Edited by Threechords
Link to comment
Share on other sites

AD30 likte jeg like lite som TH-saken ass. Prøv heller å få tak i en Rocker 30, de er sjef :D

Er en i mint condition på ebay med Mercury transformator men koster 10000 kr før frakt og moms. Da er jeg oppi det samme jeg får en splitter ny RV MK3 50 for.

Den Dritfete har til 7000 ser for herpa ut for min smak, men forhåpentligvis er det bare tolexen som har fått hard medfart og det kan man jo fikse/bytte ut.

Jeg skal teste den i helga så får vi se.

Edited by Threechords
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.