Web Analytics
Jump to content

NGD


Pledrik

Recommended Posts

Har lenge vært på utkikk etter en offset, men slet med å like de Jaguarene og Jazzmaster'ene jeg har testet. Da Threecords la ut denne til salgs så ble jeg litt mo i knærne. En kort prøvespilling, og litt tull med betaling fra min side tok litt tid, men nå er hun i hus. Helt herlig gitar, og spiller som smør. Virkelig bra kvalitet på denne - her kan faktisk custom shop gutta hos Fender og Gibson lære en ting eller to. Er relic'ed (som jeg digger), og spiller som en skikkelig bra blanding av gammal LP og Strat. Er strålende fornøyd:). Eneste som mangler nå er å bruke Jedi Mind Trick på Frank slik at han selger meg R8en sin - det var en lekkerbisken.

Forløpig bare et iphone bilde - mer kommer:

2015518_image.jpg

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Han kontakter bare meg og gir meg en tusenlapp, så har jeg ordnet mer enn bra nok utstyr til 10k.

Skal ikke kimse av en slik type utleie/utlåns-tjeneste. Lån av forum-gitar reddet en spillejobb i begravelse på forsommeren i Trondheim i fjor (fikk både tilbud herfra og fra det nå nedlagte VintageGitar-forumet).

Har en spillejobb med Trond Baardsen i Stavanger i september. Kommer nok til å undersøke muligheten til å få lånt meg en P-bass lokalt for å slippe og drasse med meg bassen nedover dit. Det blir antakeligvis tog nedover og fly hjemover (skal forsøke å løpe Oslo Maraton "dagen derpå").

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.