Web Analytics
Jump to content

NGD


Pledrik
 Share

Recommended Posts

Har lenge vært på utkikk etter en offset, men slet med å like de Jaguarene og Jazzmaster'ene jeg har testet. Da Threecords la ut denne til salgs så ble jeg litt mo i knærne. En kort prøvespilling, og litt tull med betaling fra min side tok litt tid, men nå er hun i hus. Helt herlig gitar, og spiller som smør. Virkelig bra kvalitet på denne - her kan faktisk custom shop gutta hos Fender og Gibson lære en ting eller to. Er relic'ed (som jeg digger), og spiller som en skikkelig bra blanding av gammal LP og Strat. Er strålende fornøyd:). Eneste som mangler nå er å bruke Jedi Mind Trick på Frank slik at han selger meg R8en sin - det var en lekkerbisken.

Forløpig bare et iphone bilde - mer kommer:

2015518_image.jpg

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Han kontakter bare meg og gir meg en tusenlapp, så har jeg ordnet mer enn bra nok utstyr til 10k.

Skal ikke kimse av en slik type utleie/utlåns-tjeneste. Lån av forum-gitar reddet en spillejobb i begravelse på forsommeren i Trondheim i fjor (fikk både tilbud herfra og fra det nå nedlagte VintageGitar-forumet).

Har en spillejobb med Trond Baardsen i Stavanger i september. Kommer nok til å undersøke muligheten til å få lånt meg en P-bass lokalt for å slippe og drasse med meg bassen nedover dit. Det blir antakeligvis tog nedover og fly hjemover (skal forsøke å løpe Oslo Maraton "dagen derpå").

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.