Web Analytics
Jump to content

GAS igjen... R7 Goldtop


Threechords

Recommended Posts

Har hatt 3 el 4 stk tidligere og skjønner nå at det var tabber å selge de. Men nå som jeg trenger en og vil ha en så er det ingen å oppdrive, iallefall ikke til riktig pris.

Og nå konkurrerer jeg med Ralphie også så dette blir vel ett katte race uten like :)

Om noen vet om en så er det bare å tipse på PM.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://www.vintagegitar.no/gitar-elektrisk/gibson/51-gitar-elektrisk/gibson-cs/3007-gibson-cs-57-les-paul-brukt-07

Har forøvrig inntrykk av at prisene har steget litt. Er vel dollarkurs i kombinasjon med at det ikke lages R-gitarer som dette lenger (nå er det vel bare Collectors Choice og Made to Measure?).

"Once you've got gold, make sure it's never sold".

Link to comment
Share on other sites

Har sett den, men den ligger litt i overkant hva jeg er villig til å gi for en R7. Nå har jeg riktignok vært griseheldig med de jeg har kjøpt tidligere, 11, 12 og 14 lapper er hva jeg har betalt for en R7.

Jeg kan strekke meg til 16 for en ytterst strøken en, men der går grensa for min del.

Vanlig R7 produseres vel fortsatt i hopetall de el har jeg gått glipp av noe?

Edited by Threechords
Link to comment
Share on other sites

Etter hva jeg har skjønt så har Gibson sluttet å produsere "vanlige" R-gitarer (fikk info fra Vintage Gitar). Prisene på standardmodellene har steget kraftig, men det ligger jo fortsatt nye R7/R8er fra forhandlere til "gammel" pris til salgs. Neste steg opp blir da CC-type gitarer som da ligger på 50+++. Yikes.

Link to comment
Share on other sites

Den på VintageGitar er jo rimeligere priset enn hva tilsvarer går for på privatmarkedet i disse dager. Ett under at den ikke er solgt enda.

R7 til noe under 16k er å drømme nå når kronekursen er såpass lav. Jeg gav 14k for min for snart halvannet år siden. Det syns jeg var en god pris.

Hvis du ser på prisene på CS Gibson i USA (og da modeller eldre enn 2013, dvs før de massive oppdateringene med blandt annet hide glue) så ser en fort at 17-18k for en brukt R7 her til lands, akkurat nå, er godt innenfor "bra pris".

My 2 cents.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.