Web Analytics
Jump to content

Wilkinson eller Fender stol


Rottenikken
 Share

Recommended Posts

Eller er Wilkinson sadler ( ikke dadler ) gode nok?

Er det noen som har erfaring med Wilkinson. De selger wilkinson vintage stemmeskruer i Norge med eksakt samme utseende som Fender vintage sine i Nederland. Er der forskjell på kvalitet på de merkene?

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Det jeg har hørt er viktig for å få den klassiske Fenderlyden er at det er stålblokk i den, og at sadlene er slike "bøyde" som på de gamle Fenderne. Altså ikke støpte sadler.

Har Wilinson stemmeskruer på den ene telecasteren og de synes jeg er veldig gode.

Link to comment
Share on other sites

Det jeg har hørt er viktig for å få den klassiske Fenderlyden er at det er stålblokk i den, og at sadlene er slike "bøyde" som på de gamle Fenderne. Altså ikke støpte sadler.

Har Wilinson stemmeskruer på den ene telecasteren og de synes jeg er veldig gode.

Den stolen jeg sikter til som koster 36$ har stålblokk.

Jeg har bygget (skrudd sammen av utvalgte deler) en Strat med Fender flytende Deluxe stol. Den har jo støtte sadler... Hvorfor?

Link to comment
Share on other sites

Har hatt Wilkinson i hovedgitaren min siden -95. Det er enda ikke antydning til slark i armen(som har blitt poppa inn og ut utallige ganger) og den lander på samme punkt både når en drar og dytter. Har enda tilgode å bruke en like følsom og tight vibb.

Har installert en VS50 i en anna gitar og denne føles litt slarkete. Om jeg skulle gjøre det på nytt så hadde jeg kjøpt en VS100.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er fryktelig skeptisk til VS100.

Hadde det på en strat som låt tamt og kjedelig, bytta til et 2 punkts Gotoh 510 og lyden ble noe helt annet.

Diskant og punch kom på plass igjen.

Dette er den eneste gangen jeg har hatt systemet men etter den erfaringen ble det ikke testet igjen.

Det skal sies at det var veldig smooth, stabilt og funka 100% mekanisk så jeg ville virkelig like det.

Edited by Debris
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.