Web Analytics
Jump to content

NGD: ESP Edwards EX-110D


Heilage

Recommended Posts

Woop, da var enda en i hus.

Jeg har hatt Gibson Explorere tidligere, men har alltid hatt litt mer sansen for typen uten plekterbrett, Gibson 80s eller ESP sine. Nå er ikke dette noen ESP Custom Shop sak, da jeg ikke føler at en Explorer er verdt riktig så mye, men denne burde duge, jeg spiller tross alt mest som en hobby.

Jeg ble veldig overrasket over hvor lett den er, og det er jo noe som i utgangspunktet gjør meg skeptisk. På den annen side, jeg er vant til gitarer som kanskje er ment til å være mye tyngre. Vekten til tross, gitaren låter helt fint akustisk. God resonans.

Originalpickupene er Seymour Duncan Blackouts, og de er helt ålreite, men kanskje litt høy output for meg. Når det er sagt så var det veldig gøy å dra på med vrengkanalen med dem, så nøyaktig hva jeg gjør med pickuper er jeg ikke helt sikker på enda.

Jeg har noen planer med den, skal få inn litt krom HW på den, samt bytte ut brua med en fra TonePros og nye, krom, stemmeskruer fra Gotoh.

Alt i alt er jeg fornøyd. :)

pvMcXaO.jpg

tHt3p1u.jpg

nCsiv31.jpg

z4xEUFm.jpg

2b768hD.jpg

DpCfhkR.jpg

OSlY2fB.jpg

B2sGpFt.jpg

Edited by Heilage
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Og så må du flytte reimfestet. Plassen det står nå er horribel, gir masse neckdive uten skikkelig lærreim.

Det merket jeg med en gang. Gibson sitt reimfeste er utvilsomt overlegent. Om jeg bytter eller ikke er jeg ikke sikker på, men det er definitivt neck dive ute og går nå.

Svart/svart hw er jo tuft! Hvorfor bytte det?

Fordi kontraster er en fin båt. :)

Link to comment
Share on other sites

er jeg den eneste her som synes at svart hardware ser sykt tøft ut på svart gitar?

Nei, dere er to... :P

Forresten, grattis med ny gitar! Jeg er nok enig med dem som ville byttet til nikkel hardware, men heldigvis er det ingen lov som sier at du må det. Liker du den slik, synes jeg virkelig du skal beholde den som den er. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.