Web Analytics
Jump to content

Prog metal Pedal(singel pedal)


walkman

Recommended Posts

Trenger anbefaling på en allround prog metal pedal, noe forslag?? :D

Lyden jeg er ute etter er noe i duren dream theater/ pagansmind /magnus karlsson

Har en Sterling By Musicman AX40 og Blackstar HT5 combo pedalen skal brukes på.

Edited by walkman
Link to comment
Share on other sites

No er ikkje GT-10 éin pedal då. Så då bommar du jo litt!

Boss DS-1 med Analog.Man mod låter faktisk sjukt bra.

vet at boss gt10 ikke er en pedal:P men har såpass lite budsjett at den må vurderes kontra kjøpe flere pedaler. skal sjekke ds1 ut

Link to comment
Share on other sites

syntes både throttle box og dreamscape hørtes lovende ut. skal skal sjekke ut The elements åsså..:D kom over et tilbud på en lite brukt Boss GT10 til 1500kr.... Vurdere denne istedenfor.. noen innspill??

GT10...

Tungvintå bruke, men overkommelig. Digitalt generelt, og herunder GT10, mangler en del på å nå opp på analog vreng og amp sim. GT10 er ikke "dårlig", men jeg vil ikke anbefale den, da OM du vil ha multieffektpedal, er det bedre alternativ.

Link to comment
Share on other sites

GT10...

Tungvintå bruke, men overkommelig. Digitalt generelt, og herunder GT10, mangler en del på å nå opp på analog vreng og amp sim. GT10 er ikke "dårlig", men jeg vil ikke anbefale den, da OM du vil ha multieffektpedal, er det bedre alternativ.

okey. hvilken multieffekt ville du anbefalt? sånn ca i samme prisklasse. Ha hørte mye bra om POD. Har forøvrig en BOSS me-25 nå , er ikke veldig fornøyd me den

Edited by walkman
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.