Web Analytics
Jump to content

Prosjekt Cabronita


Recommended Posts

Nytt byggesett fra Warmoth på gang. Swamp ash Cabronita. Jeg er godt i gang med finishen. Valget falt på oljemaling tynnet med whitesprit og tru oil. Ser ut som om det kommer til å bli like blankt som issen til Kåre Willoch. Jeg tar meg god tid denne gangen. Flere bilder kommer etterhvert som byggeprosjektet skrider frem.

post-13388-0-96268800-1401479196_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Den må gjerne flyttes til diy. Jeg setter sammen og oppdaterer uansett jeg. Det må nok en moderator til for å flytte tråden. Ble litt skuffet når kroppen kom, men når oljemalinga begynte å legge seg ned i strukturen ble det veldig mye bedre. Legger ved et bilde av en annen Warmoth jeg har satt sammen som er veldig lik din i valg av treverk.

post-13388-0-83303400-1401482551_thumb.j

Edited by MacKay
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Litt fremgang på gitaren. Finishen på kroppen er klar. Tre lag med carnauba-voks utenpå ti lag med tru oil. Kobbertape og ledende maling i hulrom. Halsen har fått fem lag med balsin stokkolje med rødskjær i.

post-13388-0-17914200-1402176262_thumb.j

post-13388-0-59864200-1402176276_thumb.j

post-13388-0-77212800-1402176290_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Litt småting på plass i dag. Bridge og jording til bridge, volumpot, mikrofonswitch og strengeendekopper. I tillegg har rytmegitaristen i bandet dumpa sitt nye prosjekt over på meg. Straten skal få samme behandling som cabronitaen.

post-13388-0-24878800-1402257146_thumb.j

post-13388-0-16151500-1402257160_thumb.j

post-13388-0-33334900-1402257174_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Planen er at gitaren skal bli ferdig i dag. Men jeg venter på mikrofoner og posten bruker lang tid. Pakkesporingen viser at de befinner seg i en postbil på vei til postkontoret. Derfor klarte jeg ikke å vente med å begynne å lodde. Lodding er noe jeg har drevet svært lite med. Dette er faktisk første gang jeg gjør det helt alene. Nå er jo koblinga på dette prosjektet veldig enkel, så det skal nok gå fint. Krimskramsløsning med musematte under mikrofonene for å kunne justere høyden. Det har fungert utmerket før.

post-13388-0-23130200-1404304228_thumb.j

post-13388-0-22374300-1404304243_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Flott prosjekt dette :), så veldig hendig ut den "skrustikka" der.

Hvor får man tak i slik?

Det kalles vel hjelpehånd (eller kretskortholder, selv om klypene gjerne er litt annerledes). Du finner en variant på Clas.

Blir morsomt å se gitaren ferdig. :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Moderatorpost:

Cabronita eller Carbonita- kanskje man kan ta den diskusjonen et annet sted? Synes byggetråden er fin, og det er dumt om den ender opp i en prinsippdiskusjon. Dere er selvsagt velkomne til å ta den i en egen tråd, med eller uten filter(trons) (høhø)

Etter ønske fra trådstarter har jeg ryddet litt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.