Web Analytics
Jump to content

Hvor tungt kan du gå?


bublemark
 Share

Recommended Posts

'Tung' kan være så mye og er ikke ensbetydende med metal. Det er langt mer 'tungt' og krevende å høre på, for eksempel, musikk som til tider løsrives seg fra 'normen', eksempelvis ytre fløy av frijazz, og gjerne de som blander inn elementer fra rock og metal. Jeg for eksempel at en del av det senere materialet til Shining er langt tyngre enn de to bandene du nevner....

Og...., om noe er 'tungt', betyr det at du får lyst til å headbange, eller er det musikk du sitter og får en snodig og litt rastløs fornemmelse av?

Link to comment
Share on other sites

Var på en konsert med Haino Keiji. Friform støy på et enormt volum. Unik opplevelse som jeg kommer til å huske, veldig bra, men var sikker på at det var det siste jeg kom til å høre noengang.

(Dette går under Truckies utvidede definisjon av begrepet tungt. Er ikke superfan av metall, men ser ingen grunn til at noe skulle være så heavy at jeg ikke hadde tatt noen glede i å høre på det.)

Link to comment
Share on other sites

Metall.......

Mastodon er fet når dei ikkje speler for fort. Ellers vert det labert med metallkiser på meg.

Pretensiøse, tynne gutar med god klesstil og fancysmancy hår sparer eg meg for. Jazz (i alle fall dei musikarne som speler for seg sjølv og ikkje publikum) er ofte tungt for hovudet...(!).

Ellers lik eg sjeldan musikk som er vanskeleg å bevege seg til.

Edit:

Eit heiderleg unntak er musikarar som er lattarleg gode (td. G. Govan).

Edited by Kossoff
Link to comment
Share on other sites

Jeg tenkte tungt som i tungt fordøyelig :)

http://youtu.be/ysCeaED_6Eg

Det samme tenker jeg. Musikk man blir mer eller mindre mentalt utladet av, som av en eller annen grunn krever sitt av de små grå, eventuelt det som måtte røre seg i sitt/ditt flotte legeme.

MEN...., i fare for at jeg er i ferd med å trashe trådens misjon, så pensler jeg inn på såkalt 'heavy' musikk. Meshuggah er nevnt, og ligger vel tett opp til det hardeste jeg med jevne mellomrom kan komme tilbake til. For litt mer indre kaos så kan jeg komme til å sette på Dillinger Escape Plan (som vel akkurat har turnert i USA sammen med Shining som jeg nevnte tidligere i tråden).

Link to comment
Share on other sites

Merkelig spørsmål. Kan høre på alt av musikk så lenge det låter bra. I samlingen er det alt fra lettfordøyelig pop til samtidsmusikk, necro Black Metal og frijazz.

Grensen går imidlertid med reggae. Det takler jeg ikke, men så kan det knapt nok kalles for musikk. Fryktelige greier! Burde vært forbudt!

Link to comment
Share on other sites

Hører på mye metall, deriblant mye progressiv og black, men det er jo direkte fengende sammenlignet med Sunn0))), Boris eller Yob.

Demon Box (låten) av Motorpsycho er noe av det tyngste jeg vet om.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.