Web Analytics
Jump to content

Musikkvideo og Gitarflinkerier


Florilol
 Share

Recommended Posts

Hei alle sammen!

Mange år siden jeg har surret rundt på dette forumet, så beklager på forhånd om jeg er litt rusten på akkurat hvor denne tråden hører hjemme.

Jeg er en 23år gammel gitarist fra Tønsberg, som for øyeblikket studerer musikk på Liverpool Institute for Performing arts (Paul McCartney skolen) og prøver modig å bryte ut som en yrkesgitarist i den kalde og harde verden vi kaller musikkbransjen. Som en del av min søken etter "Rock 'n Roll fame" så spiller jeg i en rekke band, alle i forskjellige sjangere. Men av alle disse har jeg ett hjertebarn som jeg gjerne vil at alle skal få vite om!

Kalandra heter bandet jeg snakker om. Vi er et hybrid-band av Norske og Britiske musikere som spiller en type folk-rock som jeg tror kanskje ville falle i smak for alle dere på gitarnorge.
Vi gav ut vår første singel nå i desember og er utrolig stolte av resultatet og mottagelsen vi har fått. Men nå er jeg altså ute etter å få litt feedback fra dere, mine rockende gitarbrødre (og søstre).Her har dere den nyeste musikkvideoen vi slapp til B-siden på singelen "Not Some Fairytale". Filmet i selveste Jotunheimen!

Not Some Fairytale - VideoOg en studiovideo til A-siden "Sell Your Voice". Filmet i Parr.St. Studios i Liverpool.

Sell Your Voice - VideoHåper dere liker det. Og hvis ikke, hvorfor? Fyr løs, setter pris på både ris og ros!Singelen finnes også på Spotify om det skulle falle i smak:
Kalandra – Sell Your Voice

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Takker og bukker!

Er storfornøyd med Suhren min. Er av typen GG (Guthrie Govan signatur). Kostet meg skjorta, men tror det er en slik gitar som blir med meg resten av livet :)

Har GG signatur i Rasmus, budsjett gitaren Suhr førte for en tid tilbake. Ble såppas hekta på Suhr at jeg har en Suhr Modern nå med ganske like specs. Har også hatt en Suhr Standard. Men Modern gjorde det mer for meg :)

Utvilsomt blant de beste gitarene jeg har spilt på, spillbarhet og lyd.

PS: Ufattelig imponert over Rasmusen. Den holder mål, selv med en vaske-ekte Suhr i hus. Den er african mahogny og natural finish, så den veier unektelig lite. :P

Link to comment
Share on other sites

Har prøvd Rasmusen hans, og den låt og spilte helt fantastisk! Men må si at jeg ikke var noen fan av utseendet på den. Men fortsatt et stykke fantastisk gitar!
Jeg har en venn av meg (Jack Gardiner) som er sponset av Suhr, han sin signatur er kanskje enda mer lettspilt enn min egen. Men så har han ødelagt den med en knæsj blå finnish og en lakkert hals da... :/

Link to comment
Share on other sites

Har prøvd Rasmusen hans, og den låt og spilte helt fantastisk! Men må si at jeg ikke var noen fan av utseendet på den. Men fortsatt et stykke fantastisk gitar!

Jeg har en venn av meg (Jack Gardiner) som er sponset av Suhr, han sin signatur er kanskje enda mer lettspilt enn min egen. Men så har han ødelagt den med en knæsj blå finnish og en lakkert hals da... :/

Nå skal det nevnes at jeg er litt fan av trefjøl-looken. Hovedsaklig på grunn av hvordan Rasmusen føles, en skikkelig arbeidsfjøl.

Sett en del av Gardiner på tuben. Dyktig fyr! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.