Web Analytics
Jump to content

NGsD! went loco in desember...


Guest Hans Hansen
 Share

Recommended Posts

Guest Hans Hansen

post-8041-0-96505900-1388915235_thumb.jppost-8041-0-58740500-1388915605_thumb.jppost-8041-0-85168700-1388915637_thumb.jppost-8041-0-17315700-1388915676_thumb.jp

Fender Baja Telecaster

Gibson SG Standard

Nebelung Riffmeister (1 av totalt 30 stk ever made)

Edited by frankajoerg
 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Nebelungen er helt rå og har en veldig behagelig vekt. Trodde den skulle være tyngre.
Nå er det bare å finne case til den.

Ronnie sa at Jazzmaster caset var det som passet best så nå må jeg dra innom butikkene og sjekke.

Gruppebilde kommer:)

Edited by frankajoerg
Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Er Riffmeistern fra den nye "serien"? Skulle ønske han hadde gått for en annen headstock bare...kule gitarer!

Dette er en av fem med P90 som igjen er en av 30 Riffmeistere som ble laget tidligere. Denne er med den høyeste spekken og som ikke blir laget mer.

Ville ha hvit først da jeg i utg.pkt. ikke er så glad i TB finish, men TB ser faktisk helt nydelig ut på denne gitaren med kremfargede pups så glad den hvite ble utsolgt:)

Fra Nebelung:

"Riffmeisteren er designet av undertegnede her hjemme i Horten, og bygget av ESP i Japan og er av meget høy kvalitet. Den kommer nok ikke til å leveres i dette prissjiktet/kvaliteten igjen på laaang tid vil jeg tro. det blir rett og slett for dyrt.

Dette er den siste med kombinasjonen tobacco burst og P-90 mikker. med unntak av en med fabrikkmontert Bigsby.

Gitaren har vært utstilt og demotestet, derfor selges den for kun kr.7500,- inkl mva. Du sparer altså kr. 2500,- i forhold til nypris, og dette på noen helt ubetydelige bruksmerker. Etter polering ser faktisk gitaren mer eller mindre fabrikkny ut.

Litt detaljer:

Hardware fra Gotoh, CTS potter, CRL switch, aluminium stop-tail med ProTone lukkebolter, long neck-tenon og USA Seymour Duncan mikrofoner.

Modellen har fått seg en real make-over siden den første utgaven. Linjene i kroppen er tightere, den har bla. fått block-inlays, bein oversadel og større bånd.

Kun 30 gitarer har blitt laget (og mange er nå solgt), og leveres i fargene sort, hvit og tobacco sunburst. Du kan velge mellom P-90'er (Vintage Hot) eller Humbuckere (SH-4 og SH-2).

Jeg kommer kun til å satse på direktesalg denne gangen, for å holde prisene så lave som mulig.

En ESP Phoenix med samme spec. koster veiledende kr.19.000,- og de er laget på samme fabrikk av de samme folkene som bygger Riffmeisteren...

Du kan i det hele tatt sammenligne spesifikasjonene på gitaren med en hvilken som helst av de store amerikanske merkene, og kvaliteten på hardware, mikker og treverk slår de fleste i klassen i forhold til pris."

Edited by frankajoerg
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Grattis med tre feite gitarer :)

Skulle ønske jeg hadde kapital til slikt.

Riffmeister ser så tøff ut, har aldri prøvd en enda. Åssen er halsen på disse?

Veldig behagelig, vil si den er medium slank:) Jeg har aldri blitt så glad for ett kjøp som med denne! Den har en utrolig behagelig vekt, ser ut som 1 mill dollares og jeg gleder meg bare til å få prøvd den på riggen i morgen!

Anbefaler denne på det sterkeste om du får tak i en på bruktmarkedet en gang!

Jeg tror faktisk jeg blir nødt til å selge Les Paulen min nå:)

Link to comment
Share on other sites

Ha, ha! Hva skjedde med dette barnet som skulle forsørges?

Starter stoppeklokken nå for å se hvor lang tid det går før du legger gitarene ut for salg :P

Edit!

Må nesten gratulere med fantastisk flotte gitarer! Skulle gjerne hatt alle tre selv.

Edited by E5150
Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Ha ha:) Ble litt bonus i desember da vøtt ;)

Men skal jeg selge noe så blir det kanskje denne: http://forum.gitarnorge.no/topic/50337-epiphone-les-paul-limited-lq/?hl=%2Bepiphone+%2Blaquer#entry631378

Men når jeg ser på bildene av den så blir jeg forelska igjen så tviler vel på at jeg klarer selge den, så det går faktisk mot at jeg beholder alle 5 nå :)

Edited by frankajoerg
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.