Web Analytics
Jump to content

NGD: Fender Stratocaster Deluxe HSS


Slashaxl

Recommended Posts

Da ramla det endelig en Stratocaster inn døra. Min første Fender Strat. Var vel på tide å endelig ha en Fender i hus også :)

Fender Stratocaster Deluxe HSS, 2000 modell, i tipp topp stand.

Denne har LSR rollernut, lockingtuners, Dlx/Strat-Ultra vibarm/sadler, abalone inlays.

De første Dlx’ene som har Vintage Noiseless og Fenders egen DH-1 humbucker ෩ Tone, no load krets på neck og bridge pickups.
VN singlecoilen på Fat Stratten er «overwound» for å passe bedre til DH-1 i bridge.
Mintgrønn pickguard, fine figurer i treverket i kroppen og en meget behagelig hals.

Saksa litt info og bilder fra forrige eier:

2000-Fender-Dlx-Fat-Strat-008-300x225_zp

2000-Fender-Dlx-Fat-Strat-012-300x225_zp

2000-Fender-Dlx-Fat-Strat-013-300x225_zp

2000-Fender-Dlx-Fat-Strat-017-300x225_zp

2000-Fender-Dlx-Fat-Strat-016-300x225_zp

Link to comment
Share on other sites

Grattis! En god strat skal man ikke forakte, uansett hvor mange Explorere man måtte ha. ;)

Hva synes du om vibsystemet? Ser ut som samme som sto på min Am.Std.

Hehe, Nei, Fender Strat. er jo noe man må ha i samlingen, selv om denne i manges øyne sikkert er for moderne ;) Men for min del, så må jeg har en humbucker, hvis ikke blir den ikke stort brukt :)

Vibsystemet virker meget ok. Nå har jeg ikke fått testet den så altfor hardt enda, da jeg hentet den på Oslotur i helga, å kom hjem sent i går. Så langt er jeg meget fornøyd, har ikke spilt på mange strater som har føltes bedre. Forrige eier har tatt godt vare på den, så den er godt satt opp. Spørs om jeg må gjøre noe med rollernutta, da den ikke ser ut til å ta så tykke strenger som jeg ønsker.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.