Web Analytics
Jump to content

Frank Zappa!


Aphelion
 Share

Recommended Posts

Elsker alt av zappa!!! :D Klarer aldri å bestemme meg for hvilken periode jeg liker best gitarmessig... Men et par favoritter er yo mama, muffin man, black napkins, son of orange county, inca roads, zoot allures og RDNZL :) og selvfølgelig begge gitralbumene! så agressivt og melodiøst uten at det overspilles!!

Link to comment
Share on other sites

yeah, baby!

klare favoritter hos meg (som aph er fullt klar over) er does humour belong in music-gigen, make a jazznoise here, og ikke minst låta the adventures of greggery peccary fra läther-skiva.

den er ganske lang, men syns den oppsummerer zappa ganske bra.

og selvsagt:

Link to comment
Share on other sites

Jeg er vel av den gamle garde. Husker jeg var med en kompis på Hifi-asylet for å teste noen høyttalere. Vi spilte Bobby Brown på full rulle, og et middelaldrende ektepar som gjenkjente den ble fryktelig fælne da de ble nødt til å høre på teksten, haha. Litt senere snakket noen om "den gamle" Bobby Brown. Jaja. Og jeg som kjøpte We're Only In It For The Money før jeg kjøpte Sgt Pepper's. Vet ikke hvilke Zappa-opplevelse som var størst, sannsynligvis Kalvøya (73?) med Ruth Underwood, George Duke og Jean-Luc Ponty. Eller Ekeberghallen... mye bra gitarspill der, på en SG. Eller Drammenshallen med sin jævlige akustik, der Scott Thunes imponerte noe j...

Zappa var jo et fenomen. Rockens Steve Jobs. Ingen over, ingen ved siden.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.