Web Analytics
Jump to content

Noen her som er kløpper på å modde forsterkere?


Guest Hans Hansen
 Share

Recommended Posts

Guest Hans Hansen

heisann!


Har en sinnsykt god Ceriatone 1986 Bass topp 50w som jeg vurderer å gjøre om til lead spec.

men siden jeg er født med 10 tommeltotter på det området så lurte jeg på om det er noen her i forumet som evt kan gjøre dette for en rimelig penge?

de proffe gjør dette for 1000 spenn men det syns jeg er jævlig dyrt for en liten jobb.

I følge Ceriatone tar det ca 5 minutter.

"There are some things to change like from shared cathode to split cathode, the slope resistor and treble cap value, the V1B coupler…"

det er altså dette med bright cap og å forandre fra shared til split cathode som jeg ønsker å få gjort.

si gjerne i fra om det er noen her som kunne tenkt seg å hjelpe meg evt vet om noen som er kyndig på området og som ikke tar så sinnsykt godt betalt for jobben:)

Holder til i Oslo.

Edited by frankajoerg
Link to comment
Share on other sites

Det finns ganske mange varianter med Lead specs å modde den til.

Desto senere modell du velger, desto mer treble og gain får du.

Lead modellene fikk ikke split cathode før i '68.

For min egen del syns jeg at 1986 modellene låter best.

På volum mellom 6 og 8 låter de dessuten ganske likt.

Det er i det området lyden i en god Marshall befinner seg.

Edited by GunnarpåMo
Link to comment
Share on other sites

Ja mulig det:)

Soundet på soloen til The Darkness versjon av Radioheads street spirit er eksakt det jeg søker.

Er rart om du ikke får til det med ampen du har allerede, men det krever jo selvsagt at du smeller den på full guffe, prøv alt på 10, untatt bass. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen
Er rart om du ikke får til det med ampen du har allerede, men det krever jo selvsagt at du smeller den på full guffe, prøv alt på 10, untatt bass. :)

ja det var det med alt på 10 da:)

Link to comment
Share on other sites

har ikke noen deler og ikke bil. Toppen står i øvingslokale på St. Haugen.

her ligger det noen layouts av Plexi lead, fra ulike årganger:

http://ceriatone.com/productSubPages/BSPlexi50Lead/BSPlexi50Docs.htm

dette sier meg dessverre ikke en puck..

Du vil at jeg skal kjøre inn til St. Haugen, ta med deler og modde ampen din for under 1000 schpenn? Duuuuuuuuuuuuuuude..........

Link to comment
Share on other sites

Litt vest for Oslo. En herlig verden fylt av veltrente småbarnsmødre som seff kjører englebarna de 200m til barnehagen i BMW og Audi SUVer og klynger seg sammen i deilige designfylte eneboliger som alle hadde hatt råd til hvis de bare tok seg litt sammen..............

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
  • Gitarsynthen har nok bare blitt hjemmebrukt, og ser ny ut. Det har seg nå slik at elektronikk "står seg i hjel", altså, det kan slutte å virke selv om det bare har kost seg i esken sin og ikke blitt brukt.  Jeg har ikke testet denne på lenge, og derfor skrev jeg det slik.  Den blir selvsagt testet før jeg evt. forlanger penger for den. Pris? Hva vil du betale? En ny koster 9500, men den er verdt det du vil betale for den. Du trenger en hexpickup på gitaren din for å bruke den, og jeg ønsker å selge dette som en pakke.. Det å montere en GR55 slik at den virker, er et herk og en tålmodighetsprøve. Mitt tips er å kjøpe en gitar som pickupen er ferdig montert på, eller en Fender Roland G5. Den koster 10 000.. Send meg en PM, så sjekker jeg gitar, sustainerfunksjon, pickup, og det hele.  Halv pris er en grei tommelfingerregel på brukt musikkutstyr
  • Vær forsiktig, det er avhengighetsskapende å skifte pickups 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.