Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

En idé for Gitarnorge?


hr_ansjos

Anbefalte innlegg

Fikk en liten íde som kunne vært moro å gjennomføre. Dere vet av Hear-N-Aid? (Euphor vet, det vet jeg! :D ). For de uinnvidde; En gang på slutten av 80-tallet satte verdens fremste rockere seg ned og laget sang som nok ble rockens svar på Band Aid sin "do they know it's christmas". Tittelen ble "Stars", et sabla til puddelkor med en laaaaang gitarsolo. Blabla, dere får finne sangen og høre selv. :wink:

Hva om Gitarnorges brukere kunne gått sammen og covret denne? Den med best fartstid i hjemmestudio kunne mikset, en eller annen kunne laget backline og deretter kunne alle lastet ned sangen og spilt inn en solo i eget hjemmestudio, som man har sendt tilbake til "studioteknikeren".

Jæh? Ka du tru?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 31
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Veldig god idé, Hr Ansjos!

En liten tanke, ettersom det sikkert er drøssvis av gitarister som vil spille inn en liten solo: Hva med å lage en loop, om og om igjen for solopartiene? Disse kan plasseres rundt om på låta, ikke nødvendigvis etter hverandre. Den som mixer kan få hovedkompet, og deretter soloene stykkevis (men hver solo som ett stykke).

Jeg kan forsåvidt synge, men har få opptaksmuligheter for vokal per nu. Men med litt innsats lar det seg helt sikkert gjøre.

Ansjos! Kjenner ikke du også til Jo? Jo, det gjør du. Han jobber vel i studioet til Andreas. Han burde vært glad for alle oppdrag, han gjør det sikkert for en billig penge (lire). Hvis ingen andre stiller opp.

Rock mot flodbølge...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.