Web Analytics
Jump to content

Rudstar

Medlem
 • Posts

  354
 • Joined

 • Last visited

About Rudstar

 • Birthday 08/14/1972

Profile Information

 • Gender
  Mann

Rudstar's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

0

Reputation

 1. www.guitarbt.com må registrere deg tror jeg, men er gratis....
 2. Litt tøffere trommer skal jeg være helt enig i, men pga begrenset talent innenfor trommesjangeren så er det ikke alltid man får det som man skulle ønske...
 3. Som emne sier har jeg satt ihop ei ny låt, så litt konstruktiv kritikk hadde jo vært fint Edit: Ligger forresten på myspace'n som står i signaturen....
 4. Kunne gjerne tenke meg å være med på dette.
 5. Det vil ikke være noe problem. Har selv en Warmoth gitar med wilkinson, har graphite nut og låsbare planet waves, funker som fjell det.
 6. none taken... Jeg er ikke like sikker på at jeg kommer til å angre, har alltid ønsket tattoo av notelinje. Det med at folk forandrer seg gjelder jo uansett hva slags tattoo man tar, alltid en risiko for at man angrer senere. Kan jo være enig med det at man går lei sine egne låter, og man syns det senere blir "skit" som du sier fordi man utvikler seg. Tanken min var at når jeg har lyst på en sånn tattoo kan jeg likså greit ta en av mine egne fordi er litt mer stas enn å ta andre sine melodier. Har tenkt veldige nøye over dette og gjør det fortsatt, men tenkte jeg hvertfall skulle ha den linja riktig så det er klart hvis jeg kommer til å ta det.
 7. Kjenner desverre ingen som kan noter som kan få hjulpet meg så derfor spør jeg her. Hvis noen tar seg brydderiet og lager det er det bare fint. Hvis noen vil høre åssen den går så er det da snakk om solo'n i changes låta på myspace'n, min.
 8. Kan noter, men er litt rusten og vil bare være helt sikker på at det blir helt riktig.
 9. Som topic sier lurer jeg på om det blir riktig å skrive notene sånn? Planen er altså å tattovere de 2 første taktene så vil helst ha det helt riktig. På forhånd takk.
 10. Warmoth pro. Virker som det er en fordel å ha det på min i hvertfall, e strenger blir no skurr eller lignende når jeg fjerna strengetreet. Men det funker ikke allefall nå så gidder ikke stri med noe strengetre nå, funker uten selvom e strengen er litt rar. Hvem produserer slike stemmeskuret forresten?
 11. Når Euphor sa bak oversadelen slo en tanke meg om at det kunne være strengetreet, og det ser sånn ut. Fjerna strengetrea og nå er det mye bedre. Bare å fine justere bridge'n litt så blir det bra:)
 12. takk for all hjelp, da får jeg prøve litt til å se om jeg kommer noen vei
 13. Skulle egentlig ikke tro det men. Er helt ny hals fra warmoth men graphit nut, mulig det kan være noe galt med den, men dem ser helt fin ut i mine øyne. Noe jeg kan gjøre med den i såfall?
 14. Den blir bare ustemt når jeg bruker armen nedover. Hvis jeg bender eller bruker armen opp så holder den seg greit, mulig den ustemmer seg litt hvis man spiller en stund, men virker ganske stabil. Den plata som fjærene er festet i, skal den være rett eller kan man stramme mer på den ene skruen enn den andre?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.