Web Analytics
Jump to content

Problemer med bildeopplastning


Pledrik

Recommended Posts

Hei, får opp feilmelding når jeg bruker media-funksjonen:

Støtter ikke filtype : image/pjpeg

Bildene er ferdig skalert og "saved for web" i Photoshop, og slutter på .jpg slik det skal. Er det jeg som retardo, eller er det en annen forklaring?

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
 • 2 weeks later...

Prøvde igjen, samme feilmelding. Prøvde avansert redigering som foreslått, samme feilmelding. Og dette er helt vanlig bilder i jpg format.

EDIT: Prøvd om igjen, med både full størrelse og thumbnails, funker ikke.....

Edited by Tommern
Link to comment
Share on other sites

Skal vi se, da:

2013130_Tommernliten.jpg

Og det andre:

2013130_Tommernstor.JPG

Hm- det funket, men jeg fikk opp feilen, jeg også. Dette må vi se på. Det er noe surr i forhold til hvordan URL blir sendt tilbake. Skal ta noen skjermdumper, og snakke med de involverte.

Jeg trodde kanskje at det var noe med at man ikke fikk lov hvis filnavnet fantes på serveren fra før, men det var det ikke. Trolig.

Link to comment
Share on other sites

Hm. Da blir jo spørsmålet hva jeg gjør feil. Bruker GN sin egen link til opplasting, kopierer linken og limer inn i innlegget, slik jeg alltid har gjort. Og det er jo tydeligvis andre også som sliter med dette......

Edit : Ser ut til at du også har fått opp bare det ene......

Edit 2.: Der kom det andre ja...

Det kan vel ikke være sånn at jeg gjør noe feil? Alt funker, helt til jeg skal legge det ut, det er da det stopper, og feilmeldingen kommer.

Edited by Tommern
Link to comment
Share on other sites

Det var fordi du var for kjapp. Nå virker det.!

Altså, da det ikke funket, og jeg fikk feilmeldingen, så kopierte jeg linken, klikket på "legg inn bilde"- ikonet, fjernet taggene, da de så litt tvilsomme ut i mailen, og postet. Da virket det. Ser man i e- posten, er linken til "eller direkte" ikke slik den skal være. Den første imagetagen er ikke med, av en eller annen grunn.

Link to comment
Share on other sites

Prøver... Og da gikk det, etter først å ha fått feilmelding, trykket på avansert redigering, og da kom det av seg sjøl. Men da får jeg prøve å fjerne %7Boption%7D foran og bak linken neste gang jeg får problemer. Det var det du mente ?

2013130_S0083094.JPG

Edited by Tommern
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.