Web Analytics
Jump to content

Gamle menn speller gamle sanger om igjen........


Gluke
 Share

Recommended Posts

Kult!

Vi pleier alltid å ta opp øvinger på med en Zoom hn4, det er bare lyd, men det hjelper å høre seg selv "fra utsiden".

Det blir sikkert litt ekstra nerver når man legger det ut på nett også.

Det kan jo sikkert gjøre litt vondt men jeg tror man vokser en del på det også.

Link to comment
Share on other sites

Ja de tools'a man har tilgjengelig i dag ass, hvis man utnytter de riktig er'e helg genialt. Det gjør øvingene mye mer seriøs med en gang. Utrolig hvordan man reagerer på den røde lampa. Vi har kjørt lyd med en Edirol før men denne er jo litt mer YT vennlig...... Skal ikke si jeg er helt komfortabel med å legge det ut, men føkk komfortabel.

Ingen som spotter hva jeg juksa med?

Edited by Gluke
Link to comment
Share on other sites

Tøft!!

Takker, tenkte å prøve å få spille inn med litt forskjellige fuzzboxers også så får vi se om det egentlig er noe merkbar forskjell IRL setting. Purple Haze med 32 forskjellige fuzzboxers så kan folket gjette til dem blir blå, ha ha ha ha ha.

Link to comment
Share on other sites

Litt merkelig at du som har så mye fint utstyr, og faktisk kan spille gitar, ikke har råd til en ekte Fendergitar og må som meg ty til en kopigitar med merkelig headstock.

Jeg veit, det suger ass. Skrudd sammen av en eller annen snodig hissigpropp i en bakgate i Los Angeles tror jeg...

Virr'u ha gitar bygd av han her liksom? Takke seg til Leo.....

JFT-groucho.jpg

Link to comment
Share on other sites

Fant ikke no bilder av ampen min. Hmmmmmm, top secret shit. Er den jeg brukte på Skuret og vi brukte til det clip'et her. ser jo ikke bra ut vettu.

Sette på en frontplate da med grillklut :D eller var det bredda som ikke stemte med 4x12 høyttalerkassa?

Link to comment
Share on other sites

Sette på en frontplate da med grillklut :D eller var det bredda som ikke stemte med 4x12 høyttalerkassa?

Nja, begge deler. Men jeg tenkte å lage meg en "Hendrix" topp av en 100W metro kit amp jeg har hjemme, men det får jeg jo aldri somla meg til.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.