Web Analytics
Jump to content

Marshall Silver Jubilee Amp


Toul

Recommended Posts

Er et par bra kloner på ceriatone også!

Tror ikke det er noen andre som kloner dem i like stor grad, så det er verdt er forsøk. Man kan alltids bytte ut eller spørre om andre "mer riktige" komponeter som andre trafoer osv også! :)

Billiegere er det også. Men ikke like tøft utseende ;)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har hatt mange utgaver av de opp gjennom åra og har et par stykker enda.. som ikke er til salgs.

De dukker opp på Finn innimellom men med veldig varierende pris. 100 wattern er som oftest MYE dyrere en 50 watts utgaven ... av ukjent grunn.

50 wattern er kuler og krytt den også.

Den finnes også i svart utgave - Slash sin signatur modell og den er normalt endel billigere. Låter dønn lik .. kun kosmetiske forskjeller.

Den brukes i dag også av Slash, Joe Bonamassa og ... meg :P ! Så da MÅ den være bra :D

Edited by gtrman
Link to comment
Share on other sites

Søk på marshallforumet, så finner du nok det meste. Slash sin signatur, er vel ikke helt identisk hvis det er AFD100 man tenker på, selv om den kanskje er veldig nær.

Nei det er ikke AFD100 det snakkes om men SL2555 :) :

Marshall_2555_1024.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nei det er ikke AFD100 det snakkes om men SL2555 :) :

Marshall_2555_1024.jpg

Ja, riktig. Når jeg tenker meg om, så er vel AFD' en basert på en modda mid 70's Plexi av noe slag som antas å ha blitt brukt under innspillingen av Appetite, og det var vel før Slash begynte å bruke Silver Jub'en.

Link to comment
Share on other sites

Ja, riktig. Når jeg tenker meg om, så er vel AFD' en basert på en modda mid 70's Plexi av noe slag som antas å ha blitt brukt under innspillingen av Appetite, og det var vel før Slash begynte å bruke Silver Jub'en.

en marshall 1959t fra 69 - 73.

gtrzn

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.