Web Analytics
Jump to content

NGD: Fender USA FSR HSA Stratocaster


aurorablind
 Share

Recommended Posts

Eller, det lange navnet: *pust* Fender American Standard Factory Special Run Hand Stained Ash Stratocaster HSH :o

De kjørte hot deal - 44% avslag på dette smykket en dag i forrige uke hos Marios Musikk, og jeg slo til kjapt som juling.

Jeg har lenge hatt lyst på en strat med humbuckere, og har vurdert å bytte ut den ene single coilen i USA Deluxe-straten min med en humbucker. Nå trenger jeg ikke det lenger, for her er det satt inn ´buckere både her og der :P

Gitaren er helt nydelig. Fantastisk finish, perfekt satt opp rett ut av eska, låter over all forventning. Var litt skeptisk til humbuckerne siden jeg aldri hadde hørt om typen (Fender Twin Head), men de låter helt fantastisk - klokkeklart og fyldig, med akkurat passe output. Det er ikke superhotte mikker, men det var jeg ikke ute etter heller.

Førsteinntrykket er kjempemessig. Tror aldri jeg har blitt så "nyforelsket" i en gitar før. Trur denne er en keeper :D

Bilder:

20120912_165602.jpg

20120912_165517.jpg

20120912_165512.jpg

20120912_165441.jpg

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Prøvde denne med lønn hals ... synes den låt bra og halsen var god å spille på. En kamerat av meg kjøpte den ... jeg har 2 stratter fra før så behovet var ikke der for min del.

Tror det er et veldig bra kjøp mht pris .. mye Fender for penga !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.