Web Analytics
Jump to content

NGD: Suhr Rasmus GG Signatur på flyttesalg!


Nameless

Recommended Posts

Jauda, etter et døgns forsinkelse kom gitaren i posten i dag og jeg gleder meg vilt til å klimpre i mange mange mange timer. Regner med jeg høres ut som Guthrie Govan nå, på en sånn her en. (høhø)

Satt ned fra 12,000 til den nette sum av 7200,- på Godlyd sitt flyttesalg! :)

post-6377-0-24790200-1345026955_thumb.jp

post-6377-0-97871800-1345026964_thumb.jp

post-6377-0-89924100-1345026974_thumb.jp

Edited by Nameless
Link to comment
Share on other sites

Har sitti å spilt på den noen timer nå og det er helt klart en konge gitar. Det faktum at det er en form for "budsjett" gitar merkes ikke i det hele tatt og den er minst like god å spille på som en av mine andre "dyre" gitarer. Suhr pickup låter helt jævlig fett. Punchy som fy. - Jeg frykta egentlig at kanskje halsen var bittelitt chunky, men det føles den ikke ut som i det hele tatt. Litt tjukkere enn mine andre ibanezer og petrucci music man, men ikke slik at det er et problem. Veldig behagelig :)

Link to comment
Share on other sites

Fet sak! Kommer noen av Suhr Rasmus GG-gitarene med en slik blowerswitch som på den vanlige Suhr modellen?

(Blowerswitch = en form for volumknott bypass)

Nope, ingen Rasmuser har det. Men det er en relativt enkel mod å fikse selv.

Link to comment
Share on other sites

Det eneste som denne mangler som orginale USA suhr GG modeller har er tremol-no og blowerswitch. Men disse er, som Amund sier mulige å fikse selv uten veldig mye arbeid. Ellers så spiller denne som en drøm og føles som en høykvalitetsgitar, eneste jeg kunne kanskje vurdert å bytte er potmeterne for å kunne få den veldig "cleane" lyden når man ruller volumet lavt.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.